Naar inhoud

Airbrush

Bij Agelink doen wij er alles aan om nabestaanden de ondersteuning te bieden die nodig is, zodat zij afscheid kunnen nemen van hun dierbaren op een manier waarop dat voor hen goed voelt. Dit betekent niet voor iedereen hetzelfde en afscheid nemen doet eenieder op zijn of haar eigen manier. 
Het kunnen bezoeken en het nog even kunnen zien van een overledene in de dagen voor de uitvaart, ervaren veel mensen als zeer waardevol. Het kan echter voorkomen dat iemand er door omstandigheden niet meer zo uit ziet als voor het moment van overlijden. Dit kan als vervelend of confronterend worden ervaren en daarom hebben we technieken in huis om dit waar mogelijk te camoufleren. 

De nieuwste techniek hiervoor is Airbrush. Hierbij wordt d.m.v. luchtdruk speciale verf op de huid van het gelaat en/of de hals aangebracht. Hierbij kan zeer nauwkeurig gewerkt worden zonder de huid van de overledene aan te hoeven raken. Dit is met name van toegevoegde waarde wanneer de huid erg dun of kwetsbaar is en ‘normale’ camouflage daardoor moeilijk aan te brengen is. Het gebruik van Airbrush vindt uitlsuitend in overleg plaats en oogt zeer natuurlijk.  

 

Met vriendelijke groet,

 

Paul Kelderman
Algemeen medeweker

 

« Terug naar het overzicht

© 2019 Agelink Uitvaart