Over ons

Onzichtbaar met elkaar verbonden

De band met je naaste is uniek en blijft bestaan. Altijd. Ook wanneer jouw dierbare is overleden. Net zo uniek als jouw dierbare en jullie band, is de uitvaart. Een mooie dienst, prachtige muziek en bloemen waar jouw geliefde zo van hield. Door rust en ruimte te bieden ondersteunen wij je met 75 jaar ervaring waar nodig, zodat je op een passende manier afscheid kunt nemen van jouw naaste. Want de periode van afscheid nemen is waardevol.

Al vier generaties lang zorgen we er met ons kleine team voor dat elke uitvaart volgens wens verloopt. De keuzes van de nabestaanden staat daarbij centraal. Van een intiem, persoonlijk afscheid tot een sobere uitvaart. Wat je wens ook is en waar wij je ook bij mogen ondersteunen, een hoogwaardige dienstverlening is wat je van ons mag verwachten.

Ook die gedachte biedt rust en ruimte. Want wij zijn er voor jou, om je uit liefde te helpen het laatste voor jouw dierbare te doen. Zo zijn we altijd onzichtbaar met elkaar verbonden. Wij zijn Agelink Uitvaartzorg.

Neem contact op