Over ons

Onzichtbaar met elkaar verbonden

De band met uw naaste is uniek en blijft bestaan. Altijd. Ook wanneer uw dierbare is overleden. Net zo uniek is een uitvaart. Een mooie dienst, prachtige muziek en bloemen waar uw geliefde zo van hield. Door rust en ruimte te bieden ondersteunen wij u met 70 jaar ervaring daar waar nodig, zodat u op een passende manier afscheid kunt nemen van uw naaste. Want de periode van afscheid nemen is waardevol.

Al vier generaties lang zorgen we er met ons kleine team voor dat elke uitvaart volgens wens verloopt. De keuzes van de nabestaanden staat daarbij centraal. Van een intiem, persoonlijk afscheid tot een sobere uitvaart. Wat uw wens ook is en waar wij u ook bij mogen ondersteunen, een hoogwaardige dienstverlening is wat u van ons mag verwachten. Niet voor niets voeren wij het landelijk Keurmerk Uitvaartzorg, waarvoor wij ieder jaar worden getoetst.

Ook die gedachte biedt rust en ruimte. Want wij zijn er voor u, om u uit liefde te helpen om het laatste voor uw dierbare te doen. Zo zijn we altijd onzichtbaar met elkaar verbonden. Wij zijn Agelink Uitvaartzorg.

Neem contact op