2022 geeft hoop voor 2023

18 dec 2022

Na twee jaar gekte, hebben we in 2022 weer mogen ervaren hoe het leven eruit zag vóór Corona. Het virus is nadrukkelijk minder aanwezig en dat zien we overal terug. Bij Agelink kunnen we weer werken zoals voorheen. En diensten verlenen zoals we dat graag willen.

Uitvaarten in 2022

Er overleden afgelopen jaar minder mensen. In 2022 zagen we het aantal uitvaarten dan ook stabiliseren naar een bekend niveau. De uitvaarten die we mochten verzorgen waren weer als vanouds. Op de manier waarop nabestaanden of de overledene het graag zou zien. Met de belangrijkste mensen, liefdevolle herinneringen en warme diensten. Wel zien we dat groepsgroottes anders zijn geworden door Corona. Het lijkt steeds vaker voor te komen dat tijdens de condoleance plek is voor eenieder die afscheid wil nemen en dat de uitvaart in besloten kring plaatsvindt.

Terugkijken kan pijnlijk zijn

Misschien was 2022 wel het jaar waarin jij afscheid hebt moeten nemen van een dierbare. Dan kan het terugkijken op zo’n jaar en het afsluiten ervan, een moeilijke opgave zijn. Sta eens stil bij elkaar, geef om elkaar. En vraag hoe het met elkaar gaat. Misschien was het wel iemand uit je vriendenkring, je familie of een collega die iemand verloor. Iedereen die rouwt en verliest, kan wel een hart onder de riem gebruiken. Door oprechte aandacht te hebben voor elkaar, maken we er samen toch een mooie jaarafsluiting van.

Persoonlijke terugblik Erik

Zakelijk kijk ik terug op een succesvol jaar. Voor mij – Erik – was dit het tweede jaar als nieuwe generatie aan het roer van dit Achterhoekse familiebedrijf. En in 2022 is ook de nieuwe generatie weer uitgebreid. Iets waar ik enorm trots op ben! Ik blijf met passie werken aan het voortzetten van Agelink Uitvaart en kijk uit naar de toekomst.

Zakelijke terugblik Agelink Uitvaartzorg

Die nabije toekomst ziet er in ieder geval een stukje duurzamer uit. In 2022 hebben we het pand van Agelink in Doetinchem namelijk verduurzaamd. Er liggen nu zonnepanelen op het dak en de buitenkant van het pand wordt verlicht door LED-verlichting. Ook sloten we ons aan bij de culturele businessclub van het Amphion. Inmiddels hebben we zelfs al een paar voorstellingen bijgewoond.

Wat 2023 voor ons in petto heeft

De verduurzaming gaan we in 2023 verder voortzetten. Ons uitvaartcentrum in Doetinchem wordt vernieuwd en krijgt een nieuwe look & feel. Maar het allerbelangrijkste komend jaar: in 2023 bestaat Agelink Uitvaart alweer 75 jaar. We hebben een paar mooie dingen in petto om dit jubileum te vieren. En dat hadden we natuurlijk niet zonder jullie gekund! Daarom wil ik via deze weg ook nadrukkelijk al onze leveranciers, relaties en nabestaanden bedanken voor het vertrouwen in Agelink. Wij bieden jullie rust waar nodig en ruimte waar gewenst, maar dat kunnen we niet alleen. Dat gebeurt mede door onze warme relaties, waarop we kunnen bouwen.

Op naar 2023!

Warme groet,

Erik Pubben & team Agelink Uitvaart

Terug naar alle berichten