Uitvaartondersteuning zoals jij dat wenst

Overlijden. We willen er vaak liever niet aan denken of over praten. Toch komt er een moment dat er een dierbare overlijdt. Een emotionele periode breekt aan. Een periode waarin je veel praktische zaken moet regelen. Wil je dierbare gecremeerd of begraven worden? Waar wordt de uitvaartdienst gehouden; in een kerk, crematorium of een uitvaartcentrum? Een sobere of exclusieve uitvaart? De kleinste details zijn belangrijk. Wij begrijpen dat er veel op je afkomt en staan je bij om de juiste keuzes te maken, met ruimte voor een persoonlijk, laatste afscheid van jouw dierbare.

Voor de uitvaart

Diensten

Uitvaartwensen vastleggen

Heb je voor je crematie of begrafenis specifieke wensen? Noteer deze dan nu alvast. Juist tijdens het leven. Niet alleen voor jezelf, maar vooral voor je nabestaanden. Het neemt hen zorgen uit handen en maakt het afscheid nog persoonlijker.

Lees verder
Diensten

Kies je voor begraven of cremeren?

Een van de belangrijkste vragen bij overlijden: kies je voor begraven of cremeren? De overledene heeft dit als het goed is vooraf vastgelegd. Dat zou de keus een stuk gemakkelijker moeten maken. Maar wat als dat niet zo is? Wat zijn de voordelen van begraven? Of de nadelen van cremeren? Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Lees verder
Diensten

Wat te doen bij een overlijden?

Wanneer een van je dierbaren overlijdt, breekt er een emotionele periode aan. Soms is het lastig om je hoofd erbij te houden, zeker in het begin. Hoe moeilijk het ook is, er moeten toch dingen geregeld worden. Wat zijn de eerste zaken waar je aan moet denken?

Lees verder
Diensten

Melden van overlijden

Meld een overlijden 24 uur per dag via ons telefoonnummer: 0314-32 46 67. Wij verzorgen uitvaarten voor iedereen, ongeacht waar de overledene verzekerd is.

Lees verder
Diensten

Ervaringen van anderen

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord.

Lees verder
Diensten

Gesprek voor overlijden

Wil je begraven of gecremeerd worden? Een eenvoudige of bijzondere kist? Een koffietafel of liever een high tea? Tegenwoordig regelen we steeds meer zelf. Waarom zou je dat voor jouw eigen afscheid niet doen? Laat je wensen digitaal bij ons vastleggen. Een prettig idee voor jou en je nabestaanden.

Lees verder

Rondom de uitvaart

Diensten

De afscheidsbijeenkomst

Hoe beter de uitvaart aansluit bij de persoonlijkheid en het leven van de overledene, hoe meer troost naasten eruit putten. Met teksten, muziek, beelden en eigen inbreng maak je elke uitvaart uniek.

Lees verder
Diensten

Opbaren en verzorgen

Verzorgen en opbaren maken een belangrijk onderdeel uit van het afscheid. Een mooi afscheid zorgt namelijk voor fijne herinneringen. We vinden het daarom erg belangrijk dat het gebeurt op een manier die bij jou en je dierbaren past. Of je nu kiest voor een opbaring thuis, in het uitvaartcentrum of een andere locatie, we zorgen goed voor je en jouw dierbaren.

Lees verder
Diensten

Uitvaartkist

Een afscheid is voor iedereen anders. Net als de keuze van de uitvaartkist. Van een basiskist tot een zeer exclusieve kist, Agelink ondersteunt bij het maken van de juiste keuze, in lijn met jouw persoonlijke wensen.

Lees verder
Diensten

Uitvaartcentrum

Afscheid nemen in een knusse, intieme en huiselijke sfeer. Dat kan in ons uitvaartcentrum. Op elk gewenst moment, zonder afspraak, kun je jouw overleden dierbare bezoeken. Een stijlvol huis voor een gedenkwaardige afscheidsbijeenkomst. Zodat ieder afscheid een persoonlijk karakter krijgt.

Lees verder
Diensten

Drukwerk

Een rouwaankondiging, gedenkkaartje of dankbetuiging. Of het nu gaat om een klassieke, stijlvolle kaart uit onze uitgebreide collectie tot een kaart met een eigen ontwerp, de laatste kaart met de naam van jouw dierbare erop verdient een waardig ontwerp.

Lees verder
Diensten

Onderhoud graf

Kies je voor een begrafenis of het begraven van de as van jouw dierbare? Sta dan ook stil bij grafonderhoud. Het kost tijd om het graf netjes te onderhouden. Daarnaast betaal je vaak grafrechten. Dat wil zeggen dat je betaalt om jouw dierbare op die plek te mogen begraven en gedenken.

Lees verder
Diensten

Vervoer

Een stijlvolle rouwauto, uitvaartbus, een motor met zijspan of een boerenkar. Het geeft een uitvaart een persoonlijk karakter. We begrijpen dat het vervoeren van je overleden dierbare naar de locatie van de afscheidsdienst vaak een ingrijpend en waardevol moment is. Ook dan zijn we er voor je. En geven we je de rust en ruimte voor jouw rouw.

Lees verder
Diensten

Familiegesprek

Na het verlies van een dierbare komt er zoveel op je af. Jouw familie en andere nabestaanden gaan allemaal op hun eigen manier om met overlijden en rouw. Een familiegesprek is dan een fijn moment om nader tot elkaar te komen. Samen bespreek je praktische, maar ook emotionele zaken. Er is rust en ruimte om te vertellen hoe je je voelt en wat je graag wenst in deze zware tijd.

Lees verder
Diensten

Begraven of cremeren

Het moment is daar: de begrafenis of crematie. Een moment waar je als een blok tegenop ziet. Bij Agelink begrijpen we dat. Wij geven je daarom tijdens de begrafenis of crematie alle rust en ruimte die je nodig hebt. We ontzorgen je die dag van A tot Z, zodat jij samen met jouw familie en andere nabestaanden kan zorgen voor een warm afscheid.

Lees verder
Diensten

Muziek & Beeld

Prachtige klanken, troostende woorden. Foto’s die herinneringen doen herbeleven. Muziek en beeld maken een uitvaart persoonlijk. Het roept emoties op, het biedt houvast, maar ook troost en ondersteuning. Lever je zelf de muziek aan of kies je voor livemuziek? Wat je wensen ook zijn, wij helpen je graag.

Lees verder
Diensten

Rouwbloemen

Eén rode roos, een kist overladen met witte bloemen of juist een veldboeket. Als nabestaande weet je als geen ander welke bloemen passen bij jouw dierbare. We denken graag met je mee.

Lees verder
Diensten

Dragen

Nog even dicht bij je dierbare zijn. Een laatste aanraking aan de kist, een liefdevol eerbetoon. Het dragen van de kist wordt vaak door naasten gedaan, maar je kunt er ook voor kiezen om dit door speciaal opgeleide studentendragers te laten doen. Wat je keus ook is: wij helpen je bij het maken ervan.

Lees verder