75 jaar Agelink Uitvaartzorg: een jaar vol hoogtepunten

15 dec 2023

Het moment waarvan je wist dat hij zou komen is daar: onze jaarlijkse terugblik. Een bijzondere dit keer, want we bestonden afgelopen jaar 75 jaar. Al generaties lang is Agelink Uitvaartzorg in onze familie. En dat is – zeker in de decembermaand – een mooie, warme gedachte. Ik neem jullie graag mee in mijn hoogtepunten van 2023.

Persoonlijke gedichtenbundel

Ter ere van ons jubileum hebben we begin dit jaar een persoonlijke gedichtenbundel uitgebracht. Een prachtig, klein boekje vol verhalen. In de eerste plaats gevuld met de steunende gedichten van Studio June. Maar daarnaast ook met ruimte voor het opschrijven van eigen gedachten. Het delen van warme herinneringen misschien ook wel. Zo maken we samen een tastbaar memoriam ter nagedachtenis aan degenen die we het meest missen.

Ontstaan Amare Memories

Dat een uitvaart tegenwoordig verder gaat dan slechts de praktische uitvoering, is allang geen bijzonder feit meer. De behoefte aan producten om een dierbare te gedenken wordt steeds groter. Iets dat ook wij zagen en waarmee we sinds de zomer ons aanbod van dienstverlening hebben uitgebreid. Op onze webshop Amare Memories kun je kiezen uit een ruim assortiment van urnen, herinneringssieraden en asbestemmingsproducten. Een plek die nog volop in ontwikkeling is, maar waar we nu al trots op zijn!

Verbouwing

Afgelopen jaar hebben we ook ons uitvaartcentrum flink onder handen genomen. Bijna een maand is er volop geklust om ons pand een nieuwe look & feel te geven. Eentje die past bij 2023, de daaropvolgende jaren én de huidige manier van afscheid nemen. Dat betekent warme ruimtes, die snel persoonlijk gemaakt kunnen worden. Flexibiliteit, passend bij de grote diversiteit in uitvaarten. En natuurlijk een uitstraling die volledig past bij Agelink.

Herinneringsconcert

In oktober organiseerden we het hoogtepunt van ons jubileumjaar: een heus herinneringsconcert. Tijdens dit concert stonden we met relaties en nabestaanden stil bij iedereen die ons de afgelopen jaren zijn ontvallen. Niet op een (overwegend) droevige manier, maar vooral met veel liefde. Met prachtige muziek van onder andere Laura van Kaam en Koor Sereen. Of onze beeldende zandkunstenaar niet te vergeten! Een middag met een lach en een traan, waar maar liefst 350 bezoekers op afkwamen. Wij zullen het nooit meer vergeten.

Dankbaar voor ons mooie team

Ook was er die middag ruimte om mijn familie te bedanken. Alweer drie jaar geleden droegen mijn ouders het stokje liefdevol aan me over! Zonder hen, had ik nu niet gestaan waar ik stond. Maar dat heb ik grotendeels ook aan ons hechte team te danken. Zij zijn natuurlijk de (stille) kracht achter Agelink! Ik ben trots op waar we met z’n allen staan en kijk vol vertrouwen vooruit.

Vooruitblik 2024

Met die vooruitziende blik gaan we in 2024 verder. Ik kijk ernaar uit om Amare Memories verder uit te rollen. Maar ik kan ook niet wachten om samen met ons team te doen waar we het best in zijn. Nabestaanden ondersteunen en helpen in de moeilijkste periode van hun leven. Met rust en ruimte voor een warme, laatste groet.

Dank nogmaals aan iedereen die dit jaar onverminderd achter ons heeft gestaan. Zeker niet in de laatste plaats ook mijn eigen gezin! Een goede omgeving thuis, zorgt ook voor het vasthouden van mijn kracht als directeur.

Warme groet,

Erik Pubben
Directeur Agelink Uitvaartzorg

Terug naar alle berichten