Agelink steunt culturele businessclub Amphion

29 sep 2022

In september is Agelink Uitvaartzorg toegetreden tot de Culturele Businessclub van het Amphion. Hiermee dragen we ons steentje bij aan een bijzondere programmering, continuïteit én het culturele aanbod in de omgeving Doetinchem.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Een mooie samenwerking tussen twee gevestigde, Doetinchemse organisaties. Beiden al decennia niet weg te denken uit de Achterhoek. Het past bij ons omdat we staan voor rust & ruimte. De maatschappelijke samenwerking geeft hieraan een extra dimensie, een andere lading. Maar ook leefbaarheid in de Achterhoek is iets waar we ons graag voor inzetten. Al deze waarden komen samen in het mooiste theater van de Achterhoek.

Ontspannen en tegelijkertijd bijdragen

Eigenaar Erik Pubben vertelt trots over de samenwerking: “In mijn omgeving steunden al meerdere bekenden de Culturele Businessclub. Die verhalen maakten me meteen nieuwsgierig. Ik weet welke belangrijke functie het Amphion in de regio heeft en vind het mooi hoe afwisselend het culturele programma is. Voor elke doelgroep is er wel iets. Daarom hoefde ik over mijn besluit ook niet lang na te denken. En zo werd één en één, twee: ik kan nu een avondje uit combineren met het steunen van een ontzettend mooi doel.”

Uitvaartdienst in het Amphion theater

Al 75 jaar begeleiden we bij Agelink uitvaartdiensten. Persoonlijk, warm en uniek. Een van de vele mogelijkheden bij een uitvaart, is een dienst in het Amphion. Het Doetinchemse theater is een locatie die een diepe indruk zal achterlaten. Alle faciliteiten voor een uitvaartdienst zijn hier aanwezig, van prachtige zalen tot perfect verzorgde horeca. Voor de mogelijkheden kun je hier contact met ons opnemen.

Meer lezen over het Amphion? Of benieuwd naar de programmering, voor een ontspannen avondje uit? Bekijk dan ook eens de website van het theater.

Terug naar alle berichten