Agelink Uitvaartzorg koopt 4 nieuwe Skoda Kamiq’s bij Auto Mido

31 aug 2023

Ons wagenpark is heel belangrijk voor ons als uitvaartonderneming. We willen immers snel aanwezig kunnen zijn bij de nabestaanden en representatief bijdragen aan onze uitvaarten. Om ons wagenpark een update te geven, hebben we een belangrijke stap gezet in de modernisering van onze auto’s.

Vier Skoda Kamiq’s

Voor de vernieuwing van ons wagenpark hebben we vier gloednieuwe bedrijfsauto’s aangeschaft bij Auto Mido in Doetinchem. Al jarenlang is Auto Mido onze vaste leverancier, waarbij we nu wederom een mooie mijlpaal aan onze samenwerking kunnen toevoegen. Met de nieuwe Skoda’s blijven we ons inzetten voor het verbeteren van onze dienstverlening. Niet alleen met betrekking tot duurzaamheid en efficiëntie, maar ook voor het bieden van comfort en waardigheid aan nabestaanden tijdens moeilijke momenten.

Twee familiebedrijven die al generaties lang samenwerken

Zowel bij Agelink als bij Mido zijn we wederom erg blij met dit fijne partnerschap. Niek Herwers, eigenaar van Auto Mido, benadrukt: “We zijn er trots op dat we Agelink Uitvaartzorg al jaren mogen ondersteunen bij het beheer van hun wagenpark. Deze nieuwe Skoda Kamiq voertuigen zijn een bewijs van onze toewijding om kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden.”

Een gouden trio

Bij Agelink herkennen we ons wel in de kernwaarden waar ook Skoda voor staat: betrouwbaarheid en veiligheid. En daar sluit uiteraard ook Auto Mido heel goed op aan. Erik Pubben vertelt: “In de drukte van alledag scheelt het ons enorm het wagenpark in handen van Auto Mido te kunnen leggen. We kunnen altijd rekenen op een persoonlijke aanpak en erop vertrouwen dat alles wordt geregeld. En de Skoda’s? De vorige serie van Mido beviel zo goed, dat onze keuze er weer op is gevallen. Deze keer de Kamiq, een representatieve auto met een goede prijs-kwaliteitverhouding.”

Terug naar alle berichten