75 jaar Agelink Uitvaartzorg: een begrip in de Achterhoek

Erik Pubben

Geschreven door Erik Pubben

2 jun 2023

Het is 2023. En dat betekent dat Agelink Uitvaartzorg 75 jaar bestaat! Dit prachtige jubileumjaar staan we stil bij onze rijke geschiedenis. Onze groei. We organiseren dit najaar tevens een uniek herinneringsconcert. En publiceren een persoonlijke dichtbundel.

De geschiedenis

Wat 75 jaar geleden begon als ‘R.K. Begrafenisonderneming Doetinchem en Omstreken’ is in vele generaties uitgegroeid tot Agelink Uitvaartzorg. Vroeger voerden vooral het katholieke geloof en onze verzuilde samenleving de boventoon. Met herkenbare rituelen vormden we onze manier van afscheid nemen.

Onze groei

In 2023 bieden we nog steeds dezelfde, vertrouwde dienstverlening. Maar we groeien mee met de tijd. We leven in een veelkleurige samenleving, met grenzeloze mogelijkheden en persoonlijke rituelen. Een uitvaart is een verlengstuk van de overledene. Waarbij we wel aanwezig zijn, maar niet te zichtbaar. Wanneer het moment daar is, weet je ons te vinden.

Agelink Uitvaartzorg Doetinchem

Een herinneringsconcert

In oktober 2023 organiseren we een uniek herinneringsconcert. Dit concert wordt georganiseerd voor alle nabestaanden die een dierbare zijn verloren. We herdenken en gedenken onze overledenen met prachtige muziek en diverse andere optredens. Hiervoor komen we samen in het Amphion Theater te Doetinchem.

De persoonlijke dichtbundel

Daarnaast publiceren we een persoonlijke dichtbundel. Met warme gedichten. En plek om jouw eigen herinneringen op te schrijven. Het boekje biedt wellicht troost, rust en ruimte bij het verwerken van een groot verlies. De publicatie vindt plaats rondom het herinneringsconcert.

Woord van dank

“Ik ben trots op en dankbaar voor ons 75-jarig bestaan. Dankbaar voor het eindeloze vertrouwen van de Achterhoek. Voor het overbrengen en leren van het vak, van generatie op generatie. Voor onze fijne mensen, die het samen met ons doen. Zonder hen hadden we dit mooie jubileum niet kunnen vieren,” zijn de dankbare woorden van eigenaar Erik Pubben.

 

 

 

 

 

 

Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie rondom het herinneringsconcert en de dichtbundel. Dit volgt op korte termijn.

 

Terug naar alle berichten