Agelink Uitvaartzorg heropent de Burcht in Terborg

Erik Pubben

Geschreven door Erik Pubben

4 mrt 2021

In 2005 opende Herman Tomesen de Burcht in Terborg. Een mooie uitvaartlocatie, centraal in de Achterhoek. Om de functie van dit uitvaartcentrum te behouden, heeft Agelink Uitvaartzorg het vanaf 1 maart overgenomen. In goed overleg tussen oud-eigenaar Herman en Erik van Agelink, is de Burcht opgeknapt en vanaf nu weer toegankelijk voor iedereen uit Terborg en omstreken.

Uitvaartcentrum de Burcht

De uitvaartlocatie is gunstig gelegen in de Gemeente Oude IJsselstreek. Zo is de locatie niet alleen voor inwoners van Terborg beschikbaar, maar ook voor mensen uit de omgeving. De locatie aan de Wijnwaarden 43 beschikt over opbaarkamers en een condoleanceruimte. Allemaal voorzien van een likje verf en geheel nieuw meubilair. Daardoor is en blijft het uitvaartcentrum in Terborg een een warme plek, voor iedereen.

Uitvaartbegeleiders Agelink

Een warme plek, waar je wil zorgen voor liefdevolle herinneringen. Onze uitvaartbegeleiders helpen je daar graag bij. We nemen de tijd voor je, bieden een luisterend oor en zorgen samen voor een mooie dienst. We staan op alle vlakken bij. Dus of je kiest voor een uitvaart in Terborg of Doetinchem, wij zorgen ervoor dat je in rust afscheid kunt nemen.

Agelink Uitvaartzorg Doetinchem

Naast Terborg, hebben wij ook een locatie in Doetinchem. Al vier generaties verzorgen we hier met een klein team de meest bijzondere uitvaarten. Met mooie diensten, de juiste muziek en de bloemen waar jouw dierbare zo gek op was. Dat unieke moment, dat goede afscheid, staat ook bij onze nieuwe locatie in Terborg centraal. Wat je vraag ook is, wij zijn er voor jou.

Uitvaartdiensten

Precies weten welke diensten wij bieden? En hoe onze uitvaartbegeleiders je verder kunnen helpen? Bekijk onze dienstenpagina. Hier helpen we je stap voor stap door de juiste uitvaartondersteuning heen.

Terug naar alle berichten