Uitvaartcentrum de Burcht Terborg

Niet ver van ons uitvaartcentrum in Doetinchem, vind je Uitvaartcentrum de Burcht in Terborg. Deze prachtige locatie werd jarenlang beheerd door UGV Uitvaartzorg en is in 2021 overgenomen door Agelink. De Burcht is van allerlei faciliteiten en gemakken voorzien. Het is een plek voor een waardig afscheid. Voor iedereen uit Terborg en omgeving.

In het uitvaartcentrum in Terborg zijn drie mooie ruimtes beschikbaar:

  • Condoleanceruimte
    Een laatste groet. Een lach. Een traan. In onze condoleanceruimte is plek om afscheid te nemen. En om nabestaanden en familie te condoleren met hun verlies. Dit moment wordt door velen nog lang herinnerd. Er is mogelijkheid tot napraten en koffie drinken, samen met elkaar.
  • Verzorgingsruimte
    Jouw dierbare verdient verzorging tot zijn of haar laatste groet. In onze verzorgingsruimte kun je samen met andere nabestaanden jouw dierbare verzorgen en aankleden. In alle rust. En met alle ruimte.
  • Afscheidsdiensten
    Ook de uitvaart kan worden gehouden in Uitvaartcentrum de Burcht in Terborg. De afscheidsdiensten worden hier ervaren als intiem en warm. De afscheidsruimte biedt plek voor 75 personen. Wij zorgen samen met jou voor het mooiste beeld en geluid. En over alle andere wensen gaan we graag in overleg. Niets is onmogelijk.

Uitvaartverzorger in Terborg

Kom je uit de Achterhoek en ben je op zoek naar een uitvaartverzorger in Terborg? Dan ben je bij Agelink Uitvaartcentrum de Burcht aan het goede adres. Vanaf de prachtige locatie verzorgen wij vele uitvaartdiensten. En daarbij staan we 24/7 voor je klaar. Zo geven we je alle rust en ruimte. Zodat jij plek hebt voor een bijzonder afscheid.

Voor meer informatie over De Burcht, onze uitvaarten of Agelink kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Je kan onderstaand contactformulier invullen of langskomen op onze locatie. Deze is centraal gelegen in Terborg en naast gemakkelijk te bereiken met de auto, ook dichtbij het treinstation.

Contactformulier