Wat kost een uitvaart?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de persoonlijke wensen en voorkeuren van zowel de overledene als de nabestaanden. Elke uitvaart is uniek en daarom kunnen de kosten sterk variëren. Cremeren of begraven. Het aantal aanwezigen op de uitvaart. Het soort kist en de plek van opbaring. Het zijn allemaal keuzes die de kosten beïnvloeden.

Om een indicatie te krijgen van de kosten, hebben we een handige calculator ontwikkeld. Door het invullen van enkele gegevens, zoals de gewenste diensten en de locatie, kunnen nabestaanden een schatting krijgen van de totale kosten van de uitvaart. Het zijn dus niet de definitieve kosten, maar een inschatting.

Vul de calculator onderaan deze pagina in om direct een indicatie van de kosten te krijgen.

Uitvaartwensen vastleggen?

Door het vastleggen van je uitvaartwensen, weet je zeker dat het afscheid persoonlijk is en bij je past. Daarnaast neem je nabestaanden veel zorgen uit handen. Wil je jouw uitvaartwensen vastleggen? Met meer dan 75 jaar ervaring in regio Doetinchem, helpen onze ervaren uitvaartleiders je bij het maken en vastleggen van deze belangrijke keuzes. Zo wordt de uitvaart nog persoonlijker. Deze afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Uitvaartkosten berekenen van basiskeuzes tot specifieke wensen

Voor een indicatie van de kosten kunt u onderstaande calculator invullen.

In slechts 3 minuten geregeld
Subtotaal
2200