Uitvaart in de gemeente Oude IJsselstreek

In het ongelukkige geval van overlijden, wil je alles graag goed en snel regelen. Voor een uitvaart in de gemeente Oude IJsselstreek kun je dan bij Agelink Uitvaartzorg terecht. Wij weten als geen ander hoe belangrijk de juiste uitvaart(zorg) is. Met onze jarenlange ervaring helpen wij al meer dan 75 jaar bij een liefdevol en waardig afscheid. Ook in de gemeente Oude IJsselstreek, waar we uitvaarten verzorgen in Ulft, Terborg, Etten, Varsseveld en Gendringen.

Het verlies van een geliefde overkomt iedereen. Bij overlijden breekt een emotionele periode van rouw aan. Het is een periode waarin veel geregeld moet worden, ook voor de uitvaart. De uitvaart is een moment van afscheid. Een laatste groet. Het is daarom ook voor velen belangrijk dat dit in de juiste omgeving gebeurt, dicht bij huis. Woon je in de gemeente Oude IJsselstreek? Dan helpen we je graag verder. 

Overlijden melden

Wil je een overlijden melden? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op: (0314) 32 46 67

Overlijden Melden Agelink Uitvaartzorg Doetinchem

Uitvaartlocaties in de gemeente Oude IJsselstreek

Bij Agelink beschikken we over diverse uitvaartcentra in de Oude IJsselstreek. Hier verzorgen we onze begrafenissen en crematies. Of je nu een uitvaart in Ulft of Varsseveld moet regelen, dat maakt niet uit. Wellicht woonde jouw overleden dierbare wel net buiten de gemeente, maar komt de rest van de familie hier vandaan en kies je daarom voor een uitvaart in de gemeente Oude IJsselstreek. Ook dan staan we je bij. Ieder van de beschikbare locaties beschikken over eigen voorzieningen, zoals een crematorium, begraafplaats, rouwcentrum, 24-uurs kamer en mogelijkheid tot opbaren. We werken ook samen met het crematorium in Etten en alle begraafplaatsen in de gemeente Oude IJsselstreek.

Cremeren of begraven 

De keuze voor een begrafenis of crematie is vaak vooraf besproken of vastgelegd in een testament. Daarvan afhankelijk kiezen we vervolgens samen de uitvaartlocatie. Vanzelfsprekend is dat bij een crematie het crematorium in Etten. Bij een begrafenis in Gendringen of Terborg bijvoorbeeld, kunnen we uitwijken naar een van de (Rooms-Katholieke) kerken. Dat doen we ook bij begrafenissen in andere dorpen of kernen binnen de gemeente. Naast deze kerken en het crematorium, bieden we ook uitvaartdiensten op andere locaties aan. Denk aan rouwcentra of gelegenheden als een zalencentrum, een dansstudio, kasteeltuinen etc. 

Locaties net buiten de gemeente Oude IJsselstreek

Om welke reden dan ook kiezen voor een uitvaartlocatie net buiten de gemeente Oude IJsselstreek? Wij verzorgen ook uitvaarten in de regio Doetinchem en Montferland. Zo hebben we nauwe samenwerkingen met crematorium de Slangenburg bijvoorbeeld. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag!

Neem contact op