Ervaringen van anderen

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

10

Zelfs werd ik gebeld of ik de factuur wilde hebben

Dat vond ik super vriendelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - maart 3, 2024
10

Geweldig

Geweldig ondersteuning in een moeilijke tijd
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - februari 28, 2024
9

Precies wat we verwachten, zelfs meer dan dat

Professioneel team mooi en goed bereikbaar en toegankelijk uitvaartcentrum, mooie 24 uurs kamers, uitstekend verzorgt met een zeer menselijke en inlevende dienstverlening
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - februari 9, 2024
9

Erg professioneel, maar ook met gevoel.

Enige minpunt is communicatie met callcenter buiten openingstijden. Niet erg professioneel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Evertse - november 7, 2023
10

Vanaf het eerste contact heb jij ons begrepen en geheel aangevuld om tot deze mooie uitvaart te kome

Beste Niels, Wij , Pa, Sylvia en Martin en Cete, Marcel, Angelique en Ron, Mitchell en Nathalie willen jou heel erg bedanken voor de manier waarop jij ons de afgelopen week hebt ontzorgd in deze voor ons toch emotioneel moeilijke periode op een fantastische en menselijke manier. Vanaf het eerste contact heb jij ons begrepen en geheel aangevuld om tot deze mooie uitvaart te komen…. Onze moeder zou deze uitvaart ook zeker erg mooi hebben gevonden!

Wij gaan er vanuit dat wij elkaar zeker nog een keer zien en spreken de komende week…. Nogmaals bedankt Niels,
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Zeddam - augustus 30, 2023
10

In deze verdrietige periode zijn wij zeer adequaat en vriendelijk bijgestaan

We werden direct goed te woord gestaan en op weg geholpen in het maken van keuzes.
Contact was vriendelijk, correct en ontspannen
We konden heel goed onze eigen wensen en inbreng kwijt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Bergambacht - augustus 2, 2023
7

Uitvaart helemaal in orde

Uitvaart naar wens begeleid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Bredevoort Holland - juli 28, 2023
10

Fantastisch

We werden fijne en rustige manier bij gestaan en geholpen. Niets was teveel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Zelhem - juli 11, 2023
9

Professioneel en betrokken

Zoals hierboven beschreven zijn dit de belangrijkste punten die bij mij boven kwamen nav mijn ervaring met Niels.
Hou dit vast zou ik zeggen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Heiloo - juli 7, 2023
10

Zeer betrokken en meedenkend bedankt

Goed luisterend persoonlijk advies mee denkend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Spijk - juli 7, 2023
10

Geweldig goed begeleid.

Hele goed ervaring. Heel erg goed begeleid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - juni 21, 2023
9

zeer tevreden

ik ben zeer tevreden over de gang van zaken, vooral ellen heeft veel voor ons betekent. niets was haar teveel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- doetinchem - juni 9, 2023
10

Alles is vlot geregeld.

Mijn wensen zijn geaccepteerd en prachtig uitgevoerd. Bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - mei 26, 2023
9

Heel goed, alles uit handen genomen en op tijd de juiste info/actie gevraagd

Hele prettige ervaring,
Niels voelde zeer snel aan hoe wij in het overlijden van onze moeder stonden. Ook heeft hij goed geluisterd naar onze verhalen, die dan ook terug kwamen in zijn tekst tijdens de dienst. Ook de nazorg/navraag op het juiste moment. Ook betreffende uitvaartpolissen, heeft Niels de extra stap genomen om bestaande polissen van niet alleen mijn moeder maar ook die van ons (de kinderen) na te kijken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Maastricht - mei 22, 2023
10

In een hele vervelende periode was het een hele fijne ervaring.

Gelukkig hadden wij allemaal nog weinig tot geen ervaringen met de uitvaartzorg, maar wel de nodige vooroordelen.
Deze bleken bij Agelink allemaal niet waar te zijn.

Bij het telefoongesprek voelde het meteen al goed, dit was bij andere niet het geval. En al hadden we via de site iemand anders bedacht, Niels was (zeker voor ons) de beste keus. Alles dat voor ons onwennig of raar was, was voor Niels geen probleem en ook bij onze wat vreemde voorkeuren gingen bij Niels geen wenkbrauwen omhoog.
Het wasd een periode die ik niemand toewens, maar Niels heeft ons er feilloos doorheen geleid.
waarvoor nogmaals dank.

Sjoerd Beekes
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Zaandam - maart 27, 2023
9

prima verzorgd

prima verzorgd
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Wehl - februari 20, 2023
10

Fantastisch zoals we van jullie gewend zijn.

Verschillende malen door jullie een uitvaart laten verzorgen altijd top.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Ruurlo - februari 15, 2023
9

Prima geregeld en fijn contact met Niels

Goede begeleiding en alles was goed geregeld en we hebben geen aandachtspunten
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Gaanderen - januari 1, 2023
9

Persoonlijk, warm en professioneel

Bijzonder goede begeleiding en service bij uitvaart van mijn vader.
Goed contact, veel overleg mogelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - december 28, 2022
9

Prettig contact betrokken en professioneel

Zeer prettig bedrijf denkt goed mee, flexibel goed bereikbaar en betrokken. Kan niet beter.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Zevenaar - december 15, 2022
10

Uitsteklend

Verliep perfect. Niels wist uitstekend wat wij wilden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - december 14, 2022
10

Uitsteklend

Verliep perfect. Niels wist uitstekend wat wij wilden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - december 14, 2022
10

Uitstekende ondersteuning

Wij zijn uitstekend ondersteund door Ellen Witt. Ze had veel kennis en reageerde heel snel en heeft een groot netwerk. De prijs viel binnen de verwachtingen en ook de nazorg was uitstekend. Wij raden Agelink en met name Ellen zeker aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - november 15, 2022
10

Mijn echtgenoot heeft de uitvaart gekregen die hij zich zou wensen.

De begeleiding was uitstekend. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Perfect geregeld en goede nazorg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- WEHL - oktober 26, 2022
8

prima begeleiding

Er is aan alles gedacht en goed geregeld. Ook de communicatie vanuit Polen werkte goed.

Dus wat ons betreft de complimenten voor het hele team en met name voor Miranda.

Hartelijk dank.

Groeten,

Bert Berntsen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- WEHL - oktober 22, 2022
10

Geweldig

Overal word aan gedacht ...en vriendelijk personeel en alles tot in puntjes verzorgt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - oktober 19, 2022
10

Alles zo geregeld als gewenst en heel goed meegedacht!

Zeer snel geregeld. Mooie opstelling stoelen, niet in rijen maar aan tafels.
Goede verzorging.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Gieten - oktober 19, 2022
9

Een mooi waardig en respectvol afscheid

Ik heb al 3 keer een uitvaart door Agelink van dichtbij mogen ervaren.
Ik kijk hier heel fijn op terug.

Er werd goed en met respect naar onze wensen geluisterd en met mooie ideeën aangevuld. Het is leuk dat ook de catering flexibel is en aan de wens, om h favoriete gerechtje v d overledene te presenteren voldoet.
Ook naderhand zijn we goed begeleid.

Ik wil met name Niels Gabriël, die mij bij de laatste uitvaart, 7 mei jl. heeft begeleid, heel erg bedanken. Hij heeft deze uitvaart heel prettig en professioneel begeleid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Terborg - juni 10, 2022
7

zeer tevreden

zeer tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Aalten - mei 24, 2022
10

Fijne ervaring ondanks verdriet

Lieve vriendelijke mensen ( Irma en Paul ) die er alles aan hebben gedaan om het voor ons zo fijn mogelijk te maken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Wehl - mei 19, 2022
8

goed

goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Ulft - mei 1, 2022
10

Ik ben onder de indrul van de wijze waarop ze me hebben begeleid.

Vanaf het begin heb ik elke wens voor de crematie en de zorg die deze met zich meebrengt kunnen uiten.
De medewerkers van Agelink, in het bijzonder Ellen Witt, hebben zich tot het uiterste ingespannen om er een indrukwekkend afscheid van te maken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Terborg - april 27, 2022
8

Accuraat, flexibel, toegankelijk

Goed bereikbaar, staan open voor jouw ideeën, heldere communicatie, goed advies.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Didam - april 26, 2022
8

In rust, goed geregeld.

Fijne begeleiding, alles goed geregeld, goede afspraken te maken, prachtige persoonlijke dienst, met liefde ontzorgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Neede - april 12, 2022
10

Uitstekend

Echt aan te raden… Alles wordt super goed geregeld!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- s-Heerenberg - maart 21, 2022
9

Prima en begripvol

Warme en fijne begeleiding tijden de voorbereidingen en tijdens de uitvaart.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- MILLINGEN A/D RIJN - maart 2, 2022
10

Persoonlijk

Vanaf het eerste moment klikte het met Niels. We hebben dankzij Agelink goed afscheid kunnen nemen en het zo kunnen doen zoals we wilden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Kilder - februari 28, 2022
10

Liefdevol, respectvol

Wij kijken terug op een heel mooi afscheid van onze lieve moeder. Miranda heeft ons geweldig begeleid met een lach en een traan hebben wij goed afscheid kunnen nemen van onze moeder. Miranda bedankt hiervoor.

Familie Vieberink
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Gendringen - september 26, 2021
10

Goed

Vond het fijn dat er goed geluisterd werd

En ook mee gedacht werd
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - juni 19, 2021
9

Prima verzorgd, duidelijk, eerlijk

Dit en het vorige vlak was één voor mij
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Amsterdam - juni 15, 2021
9

Zeer persoonlijke en uiterst vriendelijke begeleiding

Prima contact. Denken mee en persoonlijke aandacht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Hebing - juni 15, 2021
10

Gehele begeleiding als zeer correct en respectvol ervaren.

Gehele begeleiding als zeer correct en respectvol ervaren.
Communicatie en algehele werkwijze als zeer goed ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Didam - juni 15, 2021
10

De uitvaart was ondanks de Corona, mooi en netjes uitgevoerd

Mijn ervaring met Agelink is goed , van te voren was alles vast gelegd.
En de uitvaart is gegaan zoals de overledene het zelf graag gezien had.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Oegstgeest - juni 11, 2021
10

Perfecte ondersteuning

Vanaf het eerste contact werd er uitstekend meegedacht en ruimte voor eigen inbreng gegeven door Miranda.
Mede door haar heeft het afscheid van onze vader de vorm gekregen die we voor ogen hadden waarvoor veel dank!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - juni 6, 2021
10

Alles prima verzorgd

Alles was goed geregeld. Vanaf eerste gesprek tot aan de uitvaart. Er werd mee gedacht en eigen wensen inbrengen was allemaal mogelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - mei 17, 2021
10

Fantastische begeleiding.

Onze ervaring met Agelink is geweldig. De begeleiding door Miranda en Niels was fantastisch.
Er werd, in deze moeilijke tijd, goed naar onze persoonlijke situatie gekeken en er was aandacht voor al onze wensen. Er werd goed geluisterd en er werden nuttige adviezen gegeven.

De uitvaart was zeer indrukwekkend en voor ons een mooie herinnering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Etten - mei 16, 2021
10

Warm en respectvol

Agelink heeft de uitvaart van mijn moeder verzorgt. Vanaf het eerste telefoontje hadden we een goed gevoel bij de medewerkers. Er is van het begin tot het eind helder en respectvol gecommuniceerd. De wensen zijn 100% uitgevoerd waardoor we terug kunnen kijken op een waardig afscheid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- 'S-Heerenberg - mei 13, 2021
9

Rustig en respectvol.

Er was alle ruimte om de invulling van de uitvaart zelf te doen. Daarbij bleef de uitvaartbegeleider bescheiden op de achtergrond, maar altijd aanwezig om bij te springen waar nodig. Wij konden ons helemaal richten op de inhoud, terwijl de zakelijke dingen uit handen werden genomen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Zutphen - april 29, 2021
10

Goed

Hele goede begeleiding, in 2 jaar tijd 3 uitvaarten laten verzorgen, erg tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - april 23, 2021
10

Uitmuntend

De eerste keer dat ik een 10 geef aan een onderneming. Vanaf het eerste telefoontje na het overlijden van mijn moeder tot de nazorg na de crematie. En zo lief voor mijn vader ook. Ellen voelde direct als inner circle op natuurlijke en respectvolle wijze. Altijd tijd en oprecht meelevend in een week waarin er echt wel tijdsdruk is. Ook door collega's werd alles geregeld en konden we altijd bellen. Heel bijzonder om dan deze steun te voelen, vooral omdat je hem zo nodig hebt. Ellen en haar lieve collega's nogmaals dank hiervoor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - april 20, 2021
10

Positief en betrokken en flexibel

We moesten snel handelen na bericht overlijden alleenstaande en lichamelijk ernstig gehandicapte vriendin, wonend in FOKUS woning. Naam Agelink werd genoemd, ons niet bekend, maar lokaal bekend. Bijzondere laatste wensen, geen kist maar een lijkwade en begraven willen worden op Heidepol bleken eisen waar Agelink uitstekend mee kon omgaan. Zorg om het lichaam, het afleggenm het goed koel houden, spraken ons erg aan. Afhandeling advertenties bleken iets ingewikkeld omdat we een 'eigen' grafisch ontwerper in ons midden bleken te hebben en kant en klaar konden afleveren. Daardoor was de deadline voor de Doetinchems Vizier niet duidelijk en kwam de advertentie een week later in de krant. Het afhandelen van de rouwkaart ging in uitstekende harmonie. Eén contactpersoon die ondanks de corona en de sneeuw steeds bereikbaar was (Irma) werkte heel goed. Voelde als deelnemer in ons kringetje.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Gouda - maart 9, 2021
10

Prima begeleiding in alle opzichten

Alle details werden van het eerste gesprek tot het einde prima geregeld. Dank aan I.Jansen voor haar hulp en steun.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - maart 5, 2021
10

In een moeilijke tijd werden we goed gesteund

De persoonlijke aandacht in een moeilijke tijd waarin heel veel geregeld moet worden heeft ons erg geholpen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - maart 4, 2021
9

Zeer correcte dienstverlening!

Miranda heeft ons op een betrokken en professionele wijze begeleid bij het afscheid van onze broer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Zeddam - november 24, 2020
9

Zorg en aandacht op maat.

De uitvaartbegeleider ( in ons geval Dhr. M. Vernig wist goed te anticiperen op de algehele wensen van de familie, daarbij echter ook de individuele aandacht voor deze en gene niet uit het oog verliezend. Heel waardevol tijdens zo’n hectische week en droevige gebeurtenis.

Hoewel er uiteraard een tijdschema gehanteerd moet worden wist de dhr. rust en ruimte te bieden voor de laatste handelingen op met name de dag van de uitvaart zelf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Wijnands - november 23, 2020
10

Enorm attent n proffesioneel

Agelink heeft namens ons de uitvaart van mijn tante verzorgt. Enorm correct, vriendelijk en attent. Het overleg was prettig en vol van respect.
Bedankt voor alles.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Malden - november 21, 2020
10

Twalen mw. I. Jansen, beide malen heel erg goede erva

Gewoon heel erg goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Jansen - april 6, 2020
10

Inleving in de situatie, door menselijke benadering

Goed inschatten van de wensen en de mogelijkheden aandragen, die bij je passen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Silvolde - april 5, 2020
10

Het was een bijzondere dag.

Het was allemaal heel goed gezorgd! En zeer persoonlijk! Dit hebben wij zeer gewaardeerd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Rosmalen - april 4, 2020
9

Zeer goed

Kan terug kijken naar een mooie afscheid .
Miranda je bent fantastisch.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - maart 31, 2020
10

Super

Onze ervaringen met Miranda zijn prima! Sociaal, betrokken, to the point. We hadden een paar specifieke wensen, die niet gebruikelijk waren. Deze werden door Miranda opgepakt met een houding "Ik ga kijken wat er mogelijk is". Was erg fijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - februari 23, 2020
10

Respectvol

Onze ervaring met Agelink en in het bijzonder met Miranda is in één woord geweldig. De begeleiding was van begin tot eind professioneel en respectvol met persoonlijke aandacht voor ons allen. Miranda is een betrokken, professioneel, warm en lief mens. Zo fijn dat er iemand is tijdens deze periode die de taken uit handen neemt en weet wat er allemaal moet gebeuren. Zij was onze houvast. Heel veel dank!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - februari 4, 2020
10

Super

Het was van begin tot eind perfect geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Geurts - februari 4, 2020
10

Aandacht, respectvol en warm

Vanaf het eerste contact was het gevoel goed. Vanaf het eerste tot het laatste contact voelden wij ons gesteund. Er was alle ruimte voor onze eigen inbreng, maar ook aandacht voor ons verdriet. Zelfs op de factuur was nog een persoonlijke noot aangebracht. Wij kijken met een warm gevoel terug op de uitvaart van onze moeder en de fijne contacten met Miranda.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - januari 29, 2020
10

deskundig en empathisch

De begeleiding was van het begin af aan professioneel en meelevend.
Alle afspraken zijn vlekkeloos nagekomen.
Een uitvaart die een indrukwekkend was en een mooie herinnering nalaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - januari 23, 2020
9

Agelink heeft de uitvaart van onze moeder correct en respectvol verzorgd.

Er werd goed naar onze wensen geluisterd. We ontvingen goede adviezen en alle afspraken zijn nagekomen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Silvolde - december 15, 2019
9

respectvolle benadering, geluisterd naar ons

Zeer prettig contact met medewerkers van Agelink, alles in goed overleg, goede afstemming, fijn dat Agelink met ons mee dacht in zo'n ingrijpende tijd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Megchelen - december 2, 2019
10

Professioneel en deskundig

De uitvaartverzorger was er op momenten dat hij nodig was
Had aandacht voor ons en bood aan dat wij hem mochten bellen wanneer wij dat nodig vonden
Hij was tijdens de uitvaart en de koffietafel aanwezig zonder op te vallen
Alles was tot in de puntjes geregeld
Niets moest en veel kon
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Zeddam - november 29, 2019
10

betrokken, betrouwbaar en professioneel

Een prettige benadering zonder overdreven drama, maar met betrokkenheid en respect. Er werd goed geluisterd naar onze wensen.
Alles verliep soepel en werd haast onzichtbaar voor ons geregeld.

De uitvaart begeleidster was voor ons een enorme steun en toeverlaat tijdens die moeilijke dagen, maar vooral ook tijdens de uitvaart.
En wat was onze moeder mooi en goed verzorgd! Hier waren duidelijk professionals aan het werk geweest.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- DOETINCHEM - november 28, 2019
10

Goed

Goed, zeer positief.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - november 28, 2019
10

Gewoon uitstekend

Dit was de tweede ervaring met Agelink voor onze familie.
Miranda is echt top. De opvang was er ook meteen. Miranda was ook heel lief en bood hulp aan als het mij even tegen zat.
Al onze wensen worden gerespekteerd en uitgevoerd. Prima verzorgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Rosemount, Minnesota U.S.A. - november 28, 2019
10

vakkundig

We zijn er goed en vakkundig doorheen geloodst ,alles tot in de puntjes en wensen vervuld,zodat er een waardig afscheid kon plaats vinden,
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- ULFT - oktober 30, 2019
8

Begripvolle manier van de uitvaartzorg

Onze uitvaartverzorgster heeft de hele week met ons meegedacht en bemiddeld. Goed gevoel aan overgehouden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Ede - oktober 9, 2019
10

Gewoon goed

Fijne begeleiding bij de crematie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Wehl - oktober 9, 2019
10

goed, professioneel en weten wat er van hun wordt verwacht.

Mijn ervaring met Agelink is goed bevallen. er wordt meegedacht en veel wordt uit handen genomen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Teunissen - oktober 4, 2019
8

Goed contact en duidelijke afspraken mee kunnen maken

Voor een alleenstaand familielid in Doetinchem kwamen we na het overlijden voor een dilemma te staan wat voor uitvaart ze gewenst zou hebben. Door de medewerker van Agelink zijn we erg goed te woord gestaan en geholpen met deze opgave. Ze heeft heel goed onze wensen kunnen omzetten naar de juiste uitvaart passend bij de bij de overledene.

De afspraken die we vooraf gemaakt hebben over de uitvaart zijn precies zo uitgevoerd als we besproken hadden.
Goede begeleiding en de ontvangst in het rouwcentrum hebben we als goed en gepast ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rhenen - juni 19, 2019
8

Onze ervaring was zeer goed.

onze ervaring was zeer goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- wehl - juni 14, 2019
8

Goede service en vriendelijke benadering en mooie opbaring.

Zoals van tevoren verwacht een verzorgde uitvaart van mijn broer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borculo - juni 13, 2019
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima geregeld, alleen jammer dat als jaartal 2018 stond vermeld op de rouwkaart, hetgeen 2019 moest zijn. Het viel gelukkig nauwelijks op.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leersum - april 29, 2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

De totale begeleiding was prima. De begeleider luisterde naar onze wensen, dat was heel fijn. Daarvoor onze hartelijke dank!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Varsseveld - april 24, 2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

De hulp was goed , direct en respectvol . Onze wensen zijn goed uitgevoerd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doetinchem - april 24, 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

het was heel goed een goed gevoel bij dat ouder mooi afschijnt gehard
Zou je ons aanbevelen? Ja
- zelhem - april 1, 2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer betrokken medewerkers, warm en persoonlijk contact, veel ruimte voor eigen regie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dronten - maart 31, 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goeie ervaring met agelink gehad ze denken met je mee. Sta je goed bij.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- maart 27, 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer prettige hulp en begeleiding gehad van Miranda van der Zee-bloem
Vanaf het moment dat ze samen met haar collega, mijn vader op kwam halen bij Antonia Terborg, tot aan haar laatste groet na de uitvaart van mijn vader, heb ik alle contact met Miranda, maar ook met haar collega's, als zeer prettig ervaren. Uiterst professioneel. En Miranda kon ons ( mijn moeder en mijzelf ) goed inschatten. Zelfs aan mijn dochtertje werd gedacht. Zeer attent!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doetinchem - maart 25, 2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fa. Agelink werkt bij elk contactmoment met fijne integere medewerkers die goed aanvoelen wat de familie wel en niet voor ogen heeft. Combi vrouw+man bij het thuis opbaren en uitvaart is zeer prettig. Keuze opties worden rustig en persoonlijk toegelicht in ook voor ouderen begrijpelijke en verstaanbare taal. Meerijden in de rouwauto heeft mijn moeder als zeer waardevol ervaren. Met Miranda vd Zee troffen wij een empathisch begeleidster met toewijding en doortastend optreden tijdens de dienst en alle voorbereidingen w.o. mooie map met rouwkaarten, helder tijdpad van door familie aan te leveren informatie, foto print service en fotolijst. Maximale ontzorging.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Woerden - maart 24, 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles was perfect verzorgd. De persoonlijke begleiding van Miranda van der Zee - Bloem was helemaal super het kon niet beter.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- S Heerenberg - december 20, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige begeleiding

Alleen herdenkingsdienst viel heel erg tegen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Megchelen - december 20, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was ondanks dat het allemaal heel verdrietig was een onvergetelijke en prachtige dag. De crematie was tot in de puntjes verzorgd en we hebben van alle gasten complimenten gekregen over het mooie afscheid van onze moeder. Hartelijk dank aan Irma.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmerich - augustus 20, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doetinchem - augustus 7, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

hebben wij reeds ingestuurd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- augustus 6, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

We kijken mede door Ageling uitvaartzorg, tevreden terug op het afscheid van onze moeder.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doesburg - augustus 3, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn zeer tevreden over Agelink Uitvaartzorg en zijn zeer tevreden over de begeleiding, de zorg en ondersteuning door mevrouw M. van der Zee. Er was een grote eigen inbreng mogelijk en we kregen de juiste ondersteuning en op het juiste moment. Fijne persoonlijke aandacht!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - juli 31, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer fijn en goed geregeld perfect.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wehl - juli 31, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Therese Mol heeft het hele proces uitmuntend begeleid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wehl - juli 25, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed geregeld afspraken netjes nagekomen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wehl - juli 25, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Als mijn vader komt te overlijden dan wil ik graag dat jullie alles verzorgen. Therese was ons contact persoon ij het overlijden van mijn moeder. De aandacht, rust en hoe zij alles regelde was fijn voor ons en rustgevend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum vader S-heerenberg - april 19, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij waren erg blij met Peter en Paul van Agelink Uitvaartzorg. Ze stonden steeds voor ons klaar, vanaf het begin tot nog na de crematie, niets was Peter en Paul te gek, alles kon. Hierdoor is de crematie van onze vader een waardig afscheid geworden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen (Wehl) - april 5, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima begeleiding en uitstekende verzorging
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wehl - april 4, 2018
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

De crematie van mijn man is prima verzorgd door Agelink
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten - maart 28, 2018
Meer laden
9,5
Laatste beoordeling: %s geleden
15 beoordelingen in de laatste 12 maanden 100% beveelt ons aan

Reviews voor Agelink Uitvaartzorg

Totaal score 9,3
Totaal aantal beoordelingen 147
Beveelt ons aan 100%

Voor de uitvaart

1
Uitvaartwensen vastleggen
Uitvaartwensen vastleggen

Heb je voor je crematie of begrafenis specifieke wensen? Noteer deze dan nu alvast. Juist tijdens het leven. Niet alleen voor jezelf, maar vooral voor je nabestaanden. Het neemt hen zorgen uit handen en maakt het afscheid nog persoonlijker.

Lees verder
Kies je voor begraven of cremeren?
Kies je voor begraven of cremeren?

Een van de belangrijkste vragen bij overlijden: kies je voor begraven of cremeren? De overledene heeft dit als het goed is vooraf vastgelegd. Dat zou de keus een stuk gemakkelijker moeten maken. Maar wat als dat niet zo is? Wat zijn de voordelen van begraven? Of de nadelen van cremeren? Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Lees verder
Wat te doen bij een overlijden?
Wat te doen bij een overlijden?

Wanneer een van je dierbaren overlijdt, breekt er een emotionele periode aan. Soms is het lastig om je hoofd erbij te houden, zeker in het begin. Hoe moeilijk het ook is, er moeten toch dingen geregeld worden. Wat zijn de eerste zaken waar je aan moet denken?

Lees verder
Melden van overlijden
Melden van overlijden

Meld een overlijden 24 uur per dag via ons telefoonnummer: 0314-32 46 67. Wij verzorgen uitvaarten voor iedereen, ongeacht waar de overledene verzekerd is.

Lees verder
Ervaringen van anderen
Ervaringen van anderen

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord.

Lees verder
Gesprek voor overlijden
Gesprek voor overlijden

Wil je begraven of gecremeerd worden? Een eenvoudige of bijzondere kist? Een koffietafel of liever een high tea? Tegenwoordig regelen we steeds meer zelf. Waarom zou je dat voor jouw eigen afscheid niet doen? Laat je wensen digitaal bij ons vastleggen. Een prettig idee voor jou en je nabestaanden.

Lees verder

Rondom de uitvaart

2
De afscheidsbijeenkomst
De afscheidsbijeenkomst

Hoe beter de uitvaart aansluit bij de persoonlijkheid en het leven van de overledene, hoe meer troost naasten eruit putten. Met teksten, muziek, beelden en eigen inbreng maak je elke uitvaart uniek.

Lees verder
Opbaren en verzorgen
Opbaren en verzorgen

Verzorgen en opbaren maken een belangrijk onderdeel uit van het afscheid. Een mooi afscheid zorgt namelijk voor fijne herinneringen. We vinden het daarom erg belangrijk dat het gebeurt op een manier die bij jou en je dierbaren past. Of je nu kiest voor een opbaring thuis, in het uitvaartcentrum of een andere locatie, we zorgen goed voor je en jouw dierbaren.

Lees verder
Uitvaartkist
Uitvaartkist

Een afscheid is voor iedereen anders. Net als de keuze van de uitvaartkist. Van een basiskist tot een zeer exclusieve kist, Agelink ondersteunt bij het maken van de juiste keuze, in lijn met jouw persoonlijke wensen.

Lees verder
Uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum

Afscheid nemen in een knusse, intieme en huiselijke sfeer. Dat kan in ons uitvaartcentrum. Op elk gewenst moment, zonder afspraak, kun je jouw overleden dierbare bezoeken. Een stijlvol huis voor een gedenkwaardige afscheidsbijeenkomst. Zodat ieder afscheid een persoonlijk karakter krijgt.

Lees verder
Drukwerk
Drukwerk

Een rouwaankondiging, gedenkkaartje of dankbetuiging. Of het nu gaat om een klassieke, stijlvolle kaart uit onze uitgebreide collectie tot een kaart met een eigen ontwerp, de laatste kaart met de naam van jouw dierbare erop verdient een waardig ontwerp.

Lees verder
Onderhoud graf
Onderhoud graf

Kies je voor een begrafenis of het begraven van de as van jouw dierbare? Sta dan ook stil bij grafonderhoud. Het kost tijd om het graf netjes te onderhouden. Daarnaast betaal je vaak grafrechten. Dat wil zeggen dat je betaalt om jouw dierbare op die plek te mogen begraven en gedenken.

Lees verder
Vervoer
Vervoer

Een stijlvolle rouwauto, uitvaartbus, een motor met zijspan of een boerenkar. Het geeft een uitvaart een persoonlijk karakter. We begrijpen dat het vervoeren van je overleden dierbare naar de locatie van de afscheidsdienst vaak een ingrijpend en waardevol moment is. Ook dan zijn we er voor je. En geven we je de rust en ruimte voor jouw rouw.

Lees verder
Familiegesprek
Familiegesprek

Na het verlies van een dierbare komt er zoveel op je af. Jouw familie en andere nabestaanden gaan allemaal op hun eigen manier om met overlijden en rouw. Een familiegesprek is dan een fijn moment om nader tot elkaar te komen. Samen bespreek je praktische, maar ook emotionele zaken. Er is rust en ruimte om te vertellen hoe je je voelt en wat je graag wenst in deze zware tijd.

Lees verder
Begraven of cremeren
Begraven of cremeren

Het moment is daar: de begrafenis of crematie. Een moment waar je als een blok tegenop ziet. Bij Agelink begrijpen we dat. Wij geven je daarom tijdens de begrafenis of crematie alle rust en ruimte die je nodig hebt. We ontzorgen je die dag van A tot Z, zodat jij samen met jouw familie en andere nabestaanden kan zorgen voor een warm afscheid.

Lees verder
Muziek & Beeld
Muziek & Beeld

Prachtige klanken, troostende woorden. Foto’s die herinneringen doen herbeleven. Muziek en beeld maken een uitvaart persoonlijk. Het roept emoties op, het biedt houvast, maar ook troost en ondersteuning. Lever je zelf de muziek aan of kies je voor livemuziek? Wat je wensen ook zijn, wij helpen je graag.

Lees verder
Rouwbloemen
Rouwbloemen

Eén rode roos, een kist overladen met witte bloemen of juist een veldboeket. Als nabestaande weet je als geen ander welke bloemen passen bij jouw dierbare. We denken graag met je mee.

Lees verder
Dragen
Dragen

Nog even dicht bij je dierbare zijn. Een laatste aanraking aan de kist, een liefdevol eerbetoon. Het dragen van de kist wordt vaak door naasten gedaan, maar je kunt er ook voor kiezen om dit door speciaal opgeleide studentendragers te laten doen. Wat je keus ook is: wij helpen je bij het maken ervan.

Lees verder

Na de uitvaart

3
Wat te doen na overlijden
Wat te doen na overlijden

De begrafenis of crematie is geweest: maar hoe nu verder? Welke instanties moet je informeren na overlijden? En wat als je maar niet over het verdriet van jouw verlies kan komen?

Lees verder
Asbestemmingen
Asbestemmingen

Een belangrijke vraag na de crematie van een dierbare is wat je met de as wil doen na de crematie. Uitstrooien over zee of in de natuur, bewaren in een urn of als tastbare herinnering. De asbestemming is belangrijk, zeker omdat dit heel persoonlijk is.

Lees verder