Ervaringen van anderen

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord. Bekijk hier de ervaringen en beoordelingen van nabestaanden.

9

Zeer correcte dienstverlening!

Miranda heeft ons op een betrokken en professionele wijze begeleid bij het afscheid van onze broer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Zeddam - november 24, 2020
9

Zorg en aandacht op maat.

De uitvaartbegeleider ( in ons geval Dhr. M. Vernig wist goed te anticiperen op de algehele wensen van de familie, daarbij echter ook de individuele aandacht voor deze en gene niet uit het oog verliezend. Heel waardevol tijdens zo’n hectische week en droevige gebeurtenis.

Hoewel er uiteraard een tijdschema gehanteerd moet worden wist de dhr. rust en ruimte te bieden voor de laatste handelingen op met name de dag van de uitvaart zelf.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Wijnands - november 23, 2020
10

Enorm attent n proffesioneel

Agelink heeft namens ons de uitvaart van mijn tante verzorgt. Enorm correct, vriendelijk en attent. Het overleg was prettig en vol van respect.
Bedankt voor alles.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Malden - november 21, 2020
10

Twalen mw. I. Jansen, beide malen heel erg goede erva

Gewoon heel erg goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Jansen - april 6, 2020
10

Inleving in de situatie, door menselijke benadering

Goed inschatten van de wensen en de mogelijkheden aandragen, die bij je passen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Silvolde - april 5, 2020
10

Het was een bijzondere dag.

Het was allemaal heel goed gezorgd! En zeer persoonlijk! Dit hebben wij zeer gewaardeerd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Rosmalen - april 4, 2020
9

Zeer goed

Kan terug kijken naar een mooie afscheid .
Miranda je bent fantastisch.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - maart 31, 2020
10

Super

Onze ervaringen met Miranda zijn prima! Sociaal, betrokken, to the point. We hadden een paar specifieke wensen, die niet gebruikelijk waren. Deze werden door Miranda opgepakt met een houding "Ik ga kijken wat er mogelijk is". Was erg fijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - februari 23, 2020
10

Respectvol

Onze ervaring met Agelink en in het bijzonder met Miranda is in één woord geweldig. De begeleiding was van begin tot eind professioneel en respectvol met persoonlijke aandacht voor ons allen. Miranda is een betrokken, professioneel, warm en lief mens. Zo fijn dat er iemand is tijdens deze periode die de taken uit handen neemt en weet wat er allemaal moet gebeuren. Zij was onze houvast. Heel veel dank!
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - februari 4, 2020
10

Super

Het was van begin tot eind perfect geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Geurts - februari 4, 2020
10

Aandacht, respectvol en warm

Vanaf het eerste contact was het gevoel goed. Vanaf het eerste tot het laatste contact voelden wij ons gesteund. Er was alle ruimte voor onze eigen inbreng, maar ook aandacht voor ons verdriet. Zelfs op de factuur was nog een persoonlijke noot aangebracht. Wij kijken met een warm gevoel terug op de uitvaart van onze moeder en de fijne contacten met Miranda.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - januari 29, 2020
10

deskundig en empathisch

De begeleiding was van het begin af aan professioneel en meelevend.
Alle afspraken zijn vlekkeloos nagekomen.
Een uitvaart die een indrukwekkend was en een mooie herinnering nalaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - januari 23, 2020
9

Agelink heeft de uitvaart van onze moeder correct en respectvol verzorgd.

Er werd goed naar onze wensen geluisterd. We ontvingen goede adviezen en alle afspraken zijn nagekomen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Silvolde - december 15, 2019
9

respectvolle benadering, geluisterd naar ons

Zeer prettig contact met medewerkers van Agelink, alles in goed overleg, goede afstemming, fijn dat Agelink met ons mee dacht in zo'n ingrijpende tijd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Megchelen - december 2, 2019
10

Professioneel en deskundig

De uitvaartverzorger was er op momenten dat hij nodig was
Had aandacht voor ons en bood aan dat wij hem mochten bellen wanneer wij dat nodig vonden
Hij was tijdens de uitvaart en de koffietafel aanwezig zonder op te vallen
Alles was tot in de puntjes geregeld
Niets moest en veel kon
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Zeddam - november 29, 2019
10

betrokken, betrouwbaar en professioneel

Een prettige benadering zonder overdreven drama, maar met betrokkenheid en respect. Er werd goed geluisterd naar onze wensen.
Alles verliep soepel en werd haast onzichtbaar voor ons geregeld.

De uitvaart begeleidster was voor ons een enorme steun en toeverlaat tijdens die moeilijke dagen, maar vooral ook tijdens de uitvaart.
En wat was onze moeder mooi en goed verzorgd! Hier waren duidelijk professionals aan het werk geweest.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- DOETINCHEM - november 28, 2019
10

Goed

Goed, zeer positief.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Doetinchem - november 28, 2019
10

Gewoon uitstekend

Dit was de tweede ervaring met Agelink voor onze familie.
Miranda is echt top. De opvang was er ook meteen. Miranda was ook heel lief en bood hulp aan als het mij even tegen zat.
Al onze wensen worden gerespekteerd en uitgevoerd. Prima verzorgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Rosemount, Minnesota U.S.A. - november 28, 2019
10

vakkundig

We zijn er goed en vakkundig doorheen geloodst ,alles tot in de puntjes en wensen vervuld,zodat er een waardig afscheid kon plaats vinden,
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- ULFT - oktober 30, 2019
8

Begripvolle manier van de uitvaartzorg

Onze uitvaartverzorgster heeft de hele week met ons meegedacht en bemiddeld. Goed gevoel aan overgehouden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Ede - oktober 9, 2019
10

Gewoon goed

Fijne begeleiding bij de crematie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Wehl - oktober 9, 2019
10

goed, professioneel en weten wat er van hun wordt verwacht.

Mijn ervaring met Agelink is goed bevallen. er wordt meegedacht en veel wordt uit handen genomen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
  • Totale oordeel over Agelink
  • Communicatie
  • Persoonlijke aandacht
  • Respect voor alle wensen
  • Totale begeleiding van de uitvaart
- Teunissen - oktober 4, 2019
8

Goed contact en duidelijke afspraken mee kunnen maken

Voor een alleenstaand familielid in Doetinchem kwamen we na het overlijden voor een dilemma te staan wat voor uitvaart ze gewenst zou hebben. Door de medewerker van Agelink zijn we erg goed te woord gestaan en geholpen met deze opgave. Ze heeft heel goed onze wensen kunnen omzetten naar de juiste uitvaart passend bij de bij de overledene.

De afspraken die we vooraf gemaakt hebben over de uitvaart zijn precies zo uitgevoerd als we besproken hadden.
Goede begeleiding en de ontvangst in het rouwcentrum hebben we als goed en gepast ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rhenen - juni 19, 2019
8

Onze ervaring was zeer goed.

onze ervaring was zeer goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- wehl - juni 14, 2019
8

Goede service en vriendelijke benadering en mooie opbaring.

Zoals van tevoren verwacht een verzorgde uitvaart van mijn broer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borculo - juni 13, 2019
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima geregeld, alleen jammer dat als jaartal 2018 stond vermeld op de rouwkaart, hetgeen 2019 moest zijn. Het viel gelukkig nauwelijks op.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leersum - april 29, 2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

De totale begeleiding was prima. De begeleider luisterde naar onze wensen, dat was heel fijn. Daarvoor onze hartelijke dank!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Varsseveld - april 24, 2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

De hulp was goed , direct en respectvol . Onze wensen zijn goed uitgevoerd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doetinchem - april 24, 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

het was heel goed een goed gevoel bij dat ouder mooi afschijnt gehard
Zou je ons aanbevelen? Ja
- zelhem - april 1, 2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer betrokken medewerkers, warm en persoonlijk contact, veel ruimte voor eigen regie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dronten - maart 31, 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goeie ervaring met agelink gehad ze denken met je mee. Sta je goed bij.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- maart 27, 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer prettige hulp en begeleiding gehad van Miranda van der Zee-bloem
Vanaf het moment dat ze samen met haar collega, mijn vader op kwam halen bij Antonia Terborg, tot aan haar laatste groet na de uitvaart van mijn vader, heb ik alle contact met Miranda, maar ook met haar collega's, als zeer prettig ervaren. Uiterst professioneel. En Miranda kon ons ( mijn moeder en mijzelf ) goed inschatten. Zelfs aan mijn dochtertje werd gedacht. Zeer attent!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doetinchem - maart 25, 2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fa. Agelink werkt bij elk contactmoment met fijne integere medewerkers die goed aanvoelen wat de familie wel en niet voor ogen heeft. Combi vrouw+man bij het thuis opbaren en uitvaart is zeer prettig. Keuze opties worden rustig en persoonlijk toegelicht in ook voor ouderen begrijpelijke en verstaanbare taal. Meerijden in de rouwauto heeft mijn moeder als zeer waardevol ervaren. Met Miranda vd Zee troffen wij een empathisch begeleidster met toewijding en doortastend optreden tijdens de dienst en alle voorbereidingen w.o. mooie map met rouwkaarten, helder tijdpad van door familie aan te leveren informatie, foto print service en fotolijst. Maximale ontzorging.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Woerden - maart 24, 2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles was perfect verzorgd. De persoonlijke begleiding van Miranda van der Zee - Bloem was helemaal super het kon niet beter.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- S Heerenberg - december 20, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige begeleiding

Alleen herdenkingsdienst viel heel erg tegen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Megchelen - december 20, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was ondanks dat het allemaal heel verdrietig was een onvergetelijke en prachtige dag. De crematie was tot in de puntjes verzorgd en we hebben van alle gasten complimenten gekregen over het mooie afscheid van onze moeder. Hartelijk dank aan Irma.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmerich - augustus 20, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doetinchem - augustus 7, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

hebben wij reeds ingestuurd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- augustus 6, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

We kijken mede door Ageling uitvaartzorg, tevreden terug op het afscheid van onze moeder.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doesburg - augustus 3, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn zeer tevreden over Agelink Uitvaartzorg en zijn zeer tevreden over de begeleiding, de zorg en ondersteuning door mevrouw M. van der Zee. Er was een grote eigen inbreng mogelijk en we kregen de juiste ondersteuning en op het juiste moment. Fijne persoonlijke aandacht!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - juli 31, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer fijn en goed geregeld perfect.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wehl - juli 31, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Therese Mol heeft het hele proces uitmuntend begeleid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wehl - juli 25, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed geregeld afspraken netjes nagekomen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wehl - juli 25, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Als mijn vader komt te overlijden dan wil ik graag dat jullie alles verzorgen. Therese was ons contact persoon ij het overlijden van mijn moeder. De aandacht, rust en hoe zij alles regelde was fijn voor ons en rustgevend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum vader S-heerenberg - april 19, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij waren erg blij met Peter en Paul van Agelink Uitvaartzorg. Ze stonden steeds voor ons klaar, vanaf het begin tot nog na de crematie, niets was Peter en Paul te gek, alles kon. Hierdoor is de crematie van onze vader een waardig afscheid geworden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen (Wehl) - april 5, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima begeleiding en uitstekende verzorging
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wehl - april 4, 2018
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

De crematie van mijn man is prima verzorgd door Agelink
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten - maart 28, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dank zij uw medewerkster Thérèse Mol heb ik een waardig afscheid kunnen nemen van mijn broer. Met als extra het bijzondere gedicht dat ze op eigen initiatief gemaakt heeft.
Het was heel bijzonder fijn.!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 5432EK Cuijk - maart 28, 2018
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alle wensen zijn vervuld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heijen - maart 28, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles prima geregeld; voldoende mogelijkheid voor eigen wensen; flexibel bij extra's/aanpassingen -kortom: Wij (fam. Snelder) zijn zeer tevreden over de begeleiding van Agelink bij de uitvaart van onze vader in Toldijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kuinre - maart 27, 2018
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles perfect en respectvol geregeld en verlopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lengel - maart 24, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer empatisch, voelde me helemaal ontzorgd! Binnen de beperkte financiele mogelijkheden toch een mooie zeer waardige uitvaart mogen beleven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - maart 23, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Liefdevolle deskundige begeleiding.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doetinchem - maart 19, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben de verzorging door Agelink als uitstekend ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leusden - maart 3, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zowel mijn ouders als mijn schoonouders hebben hun uitvaart ook laten verzorgen door Agelink. Wij hebben de gang van zaken rond het overlijden en de uitvaart van Ria als zeer warm en professioneel ervaren. Tegen mijn kinderen heb ik gezegd dat ze min of meer vrij zijn in de uitvoering van mijn uitvaart t.z.t., maar niet in de keuze van de uitvaartverzorger: dat wordt Agelink. De kwaliteitsenquete op papier zend ik vandaag ingevuld terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doetinchem - maart 1, 2018
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij vonden de begeleiding na het overlijden van onze vader fantastisch.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breedenbroek - december 10, 2017
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

UItstekend geregeld, wel zou fijner zijn als de begeleidster haar mobienr gaf.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Azewijn - december 5, 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer goed ervaringen gehad met agelink.
Het totale aanbod was voor ons een prima oplossing
Zou je ons aanbevelen? Ja
- tolkamer - september 10, 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel in handelen luisteren wat je wilt en het ook doen alles netjes verzorgd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ulft - september 8, 2017
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als heel prettig en persoonlijk ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dieren - juni 23, 2017
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige begeleiding in een droevige periode .
Dank aan met name de jonge medewerker Wouter die een bijzondere positieve indruk achterliet.
Mooi was het!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Winterswijk - mei 30, 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

De manier waarop wij zijn begeleid door Wouter en zijn mensen was van een zeer professsioneel niveau en gelijktijdig zo menselijk dat wij ondanks het grote verdriet het hele proces als prettig hebben ervaren. Chapeau Wouter!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Laren gld - mei 27, 2017
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In alles zeer tevreden. De hele afhandeling na het overlijden is perfect verzorgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Duiven - mei 27, 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb goede ervaring gemakt!Respectvol!En dat find ik belangrijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 46446 Emmerich Duitsland - mei 19, 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en begeleiding
Zou je ons aanbevelen? Ja
- dinxperlo - mei 7, 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben ondanks de moeilijke tijd die het verlies van onze moeder met zich meebracht, de samenwerking met Peter Pubben als zeer aangenaam ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- mei 2, 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doetinchem - april 16, 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn vol lof over uw firma en met name over mevrouw Wamelink
Zou je ons aanbevelen? Ja
- rheden - april 10, 2017
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dank jullie wel voor de goede zorg en bereikbaarheid. Ook de afwikkeling met verzekeringen goed en snel verlopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - april 10, 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Helemaal perfect
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ulft - april 6, 2017
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Destijds heeft Agelink de uitvaart van mijn opa verzorgt. Wij hebben enorme steun gehad aan Agelink, met name Wouter Groenleer. Het afscheid was alles zoals opa dat gewild zou hebben. door het mooie afscheid hebben wij het goed kunnen afsluiten. Nogmaals hartelijk dank daarvoor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Didam - maart 28, 2017
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede begeleiding en alles goed verlopen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- winterswijk - maart 14, 2017
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel veel dank aan Ellen Wamelink en haar team was perfect.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dinxperlo - maart 13, 2017
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is gewoon goed verlopen. Wat me wel opvalt: 6 jaar geleden hebben we een vrijwel gelijke uitvaart gehad door Agelink maar nu blijkt de nota 30% hoger uit te komen dan toen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drempt - maart 4, 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

De uitvaart van onze moeder is mede door de respectvolle, liefdevolle begeleiding van Peter Pubben van Agelink Uitvaart een mooie herinnering geworden, die wij koesteren. Het was fijn dit samen met jullie voor onze moeder te kunnen doen. Bedankt allemaal.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijchen - februari 20, 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Professioneel, goede adviezen en begeleiding, alles goed geregeld volgens afspraken, kosten zijn binnen de offerte gebleven. Complimenten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wehl - februari 13, 2017
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

alles perfect en volgens wens geregeld bij de uitvaart van mijn Moeder,
en beveel zeker Agelink uitvaartzorg aan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doetinchem - februari 7, 2017
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wouter heeft ons Supper geholpen met het beglijden van oma naar haar laatste rustplaats we zijn hem daar ook dankbaar voor
Jullie geven net dat beedje meer bij een uitvaart dat maakt jullie zo goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeddam - februari 4, 2017
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben de begeleiding als zeer positief ervaren. De rust waarin alles werd gedaan was fijn. Het overzicht bewaren en meedenken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zelhem - oktober 5, 2016
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer naar wens verlopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Netterden - september 19, 2016
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn erg tevreden zoveel respect en begripvol zoals jullie met mijn vader en mijn moeder en ons zijn omgegaan .
In een woord super! Dank jullie wel voor de goede zorgen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeddam - september 16, 2016
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wouter Groenleer heeft het voor ons perfect gedaan. Ondersteuning waar nodig, niet opdringerig. Komt met ideeen maar laat je zo vrij als mogelijk in de keuzes omtrent de uitvaart. Probeert op al je vragen antwoord te geven. Volgende keer weer Agelink Uitvaartzorg
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zevenaar - augustus 12, 2016
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vol lof perfect geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zelhem - augustus 12, 2016
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ervaring was zonder meer goed.
Had alleen op de vorige enquette vragen gesteld over btw-zaken. Heb daarop nog geen antwoord gehad.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doetinchem - juni 12, 2016
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een groot compliment aan Wouter,
Hij voelde erg goed aan wat onze wensen en behoeften waren. En er was een klik tussen ons gezin en Wouter. Dat voelde erg goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kilder - juni 6, 2016
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij als familie hebben een mooi afscheid gehad van tante Anna mede dank zij de goede zorg en begeleiding van Agelink.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeddam - juni 6, 2016
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geregeld, bij bellen direct antwoord
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Didam - juni 6, 2016
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn beoordeling zegt genoeg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Duiven - juni 6, 2016
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na twijfelachtige begin door nalatige reactie in verleden, blij achteraf deze keuze te hebben gemaakt! Persoonlijke begeleiding en zeer prettig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doetinchem - april 28, 2016
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben er een goed gevoel aan overgehouden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- april 28, 2016
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben als familie veel steun gehad aan uw medewerkers, afspraken zijn nagekomen, correcte behandeling enz enz. We hebben het als zeer positief ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeddam - april 28, 2016
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot op heden zijn de ervaringen met Agelink uitvaartzorg goed , maar er moeten nog een aantal zaken afgehandeld worden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- april 5, 2016
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zoals ook reeds in de "papieren* evaluatie toegelicht zijn we zeer te spreken over de klantvriendelijke en respectvolle wijze waarop de uitvaart in februari verzorgd is.
Mocht deze digitale evaluatie eigenlijk betrekking hebben op de uitvaart van mw Bruins Pas begin maart dan het verzoek om de evaluatie (tevens) door de contactpersoon in te laten vullen.

Nogmaals dank voor de prettige samenwerking en succes met de uitdagingen van het ondernemerschap.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zevenaar - maart 30, 2016
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles keurig geregeld naar onze wensen en goede medewerkers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beek - maart 30, 2016
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onopvallend aanwezig,attent en zorgzaam.
Reëel mbt prijzen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doetinchem - maart 30, 2016
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig en professioneel bedrijf
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doetinchem - maart 30, 2016
Meer laden
9,6
Laatste beoordeling: %s geleden
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden 100% beveelt ons aan

Reviews voor Agelink Uitvaartzorg

Totaal score 9,2
Totaal aantal beoordelingen 96
Beveelt ons aan 100%

Voor de uitvaart

1
Uitvaartwensen vastleggen
Uitvaartwensen vastleggen

Heb je voor je crematie of begrafenis specifieke wensen? Noteer deze dan nu alvast. Juist tijdens het leven. Niet alleen voor jezelf, maar vooral voor je nabestaanden. Het neemt hen zorgen uit handen en maakt het afscheid nog persoonlijker.

Lees verder
Kies je voor begraven of cremeren?
Kies je voor begraven of cremeren?

Kies je voor begraven of cremeren?

Lees verder
Wat te doen bij een overlijden?
Wat te doen bij een overlijden?

Wanneer een van je dierbaren overlijdt, breekt er een emotionele periode aan. Soms is het lastig om je hoofd erbij te houden, zeker in het begin. Hoe moeilijk het ook is, er moeten toch dingen geregeld worden. Wat zijn de eerste zaken waar je aan moet denken?

Lees verder
Melden van overlijden
Melden van overlijden

Meld een overlijden 24 uur per dag via tel. 0314-32 46 67 Wij verzorgen uitvaarten voor iedereen, ongeacht waar de overledene verzekerd is.

Lees verder
Ervaringen van anderen
Ervaringen van anderen

Het is fijn om van tevoren te weten hoe anderen onze diensten en service ervaren. Daarom laten wij onze klanten graag zelf aan het woord.

Lees verder
Gesprek voor overlijden
Gesprek voor overlijden

Wilt u begraven of gecremeerd worden? Een eenvoudige of bijzondere kist? Een koffietafel of liever een high tea? Tegenwoordig regelen we steeds meer zelf. Waarom zou u dat voor uw afscheid niet doen? Laat uw wensen digitaal bij ons vastleggen. Een prettig idee voor u en uw nabestaanden.

Lees verder

Rondom de uitvaart

2
De afscheidsbijeenkomst
De afscheidsbijeenkomst

Hoe beter de uitvaart aansluit bij de persoonlijkheid en het leven van de overledene, hoe meer troost naasten eruit putten. Met teksten, muziek, beelden en eigen inbreng maak je elke uitvaart uniek.

Lees verder
Opbaren en verzorgen
Opbaren en verzorgen

Verzorgen en opbaren maken een belangrijk onderdeel uit van het afscheid. Een mooi afscheid zorgt namelijk voor fijne herinneringen. We vinden het daarom erg belangrijk dat het gebeurt op een manier die bij u en uw dierbaren past. Of u nu kiest voor een opbaring thuis, in het uitvaartcentrum of een andere locatie, we zorgen goed voor u en uw dierbaren.

Lees verder
Uitvaartkist
Uitvaartkist

Een afscheid is voor iedereen anders. Net als de keuze van de uitvaartkist. Van een basiskist tot een zeer exclusieve kist, wij ondersteunen u bij het maken van de juiste keuze in lijn met uw persoonlijke wensen.

Lees verder
Uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum

Afscheid nemen in een knusse, intieme en huiselijke sfeer. Dat kan in ons uitvaartcentrum. Op elk gewenst moment, zonder afspraak, kunt u uw overleden dierbare bezoeken. Een stijlvol huis voor een gedenkwaardige afscheidsbijeenkomst. Zodat ieder afscheid een persoonlijk karakter krijgt.

Lees verder
Drukwerk
Drukwerk

Een rouwaankondiging, gedenkkaartje of dankbetuiging. Of het nu gaat om een klassieke, stijlvolle kaart uit onze uitgebreide collectie tot een kaart met een eigen ontwerp, de laatste kaart met de naam van uw dierbare erop verdient een waardig ontwerp.

Lees verder
Onderhoud graf
Onderhoud graf

Lees verder
Vervoer
Vervoer

Een stijlvolle rouwauto, uitvaartbus, een motor met zijspan of een boerenkar. Het geeft een uitvaart een persoonlijk karakter. Net als dat we begrijpen dat het vervoeren van uw overleden dierbare naar de locatie van de afscheidsdienst vaak een ingrijpend en waardevol moment is. Ook dan zijn we er voor u.

Lees verder
Familiegesprek
Familiegesprek

Lees verder
Begraven of cremeren
Begraven of cremeren

Lees verder
Muziek & Beeld
Muziek & Beeld

Prachtige klanken, troostende woorden. Foto’s die herinneringen doen herbeleven. Muziek en beeld maken een uitvaart persoonlijk. Het roept emoties op, het biedt houvast, maar ook troost en ondersteuning. Levert u zelf de muziek aan of kiest u voor livemuziek? Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u.

Lees verder
Rouwbloemen
Rouwbloemen

Eén rode roos, een kist overladen met witte bloemen of juist een veldboeket. Als nabestaande weet u als geen ander welke bloemen passen bij uw dierbare. We denken graag met u mee.

Lees verder
Dragen
Dragen

Nog even dicht bij uw dierbare zijn. Een laatste aanraking aan de kist, een liefdevol eerbetoon. Het dragen van de kist wordt vaak door naasten gedaan, maar u kunt er ook voor kiezen om dit door speciaal opgeleide studentendragers te laten doen.

Lees verder

Na de uitvaart

3
Wat te doen na overlijden
Wat te doen na overlijden

Wat te doen na overlijden

Lees verder
Asbestemmingen
Asbestemmingen

Een belangrijke vraag na de crematie van uw dierbare is wat u met de as wilt doen na de crematie. Uitstrooien over zee of in de natuur, bewaren in een urn of als tastbare herinnering. De asbestemming is belangrijk, zeker omdat dit heel persoonlijk is.

Lees verder