Uitvaart in Montferland

Voor velen is de dood van een dierbare een van de meest ingrijpende en verdrietigste gebeurtenissen in het leven. Iedereen wordt er op een gegeven moment mee geconfronteerd. Wanneer het moment daar is, moet er veel worden geregeld, waaronder de uitvaart. De uitvaart is een moment voor een persoonlijk afscheid en rouwverwerking. Veel personen geven aan dat een passend afscheid belangrijk is. En bij een passend afscheid hoort natuurlijk een passende locatie. Daarom verzorgen wij uitvaarten in de gemeente Montferland.

Al meer dan 75 jaar helpen de uitvaartbegeleiders van Agelink Uitvaartzorg daar waar nodig. Wij weten als geen ander hoe belangrijk de juiste uitvaartzorg is. Met onze ervaring zorgen wij voor een waardig en liefdevol afscheid. Dat betekent dat wij klaar staan voor uitvaartverzorging in Didam, Beek, Zeddam, Azewijn, Loerbeek, ‘s-Heerenberg, Lengel, Loil, Nieuw-Dijk en Stokkum.

Overlijden melden

Wil je een overlijden melden? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op: (0314) 32 46 67

Uitvaart regelen

Heb jij al nagedacht over hoe jouw uitvaart eruit moet komen te zien? En hoe zit het met de uitvaart van je dierbaren? Een van de belangrijkste keuzes die je kunt maken, is kiezen tussen een begrafenis of crematie. En dat is niet de enige keuze die je moet maken. Heb je bijvoorbeeld nagedacht over vervoer, muziek, drukwerk en bloemen? En vergeet zeker ook niet de locatie, zoals een uitvaart in de omgeving van Montferland. Weten wat er nog meer komt kijken bij een uitvaart? Bekijk dan al onze diensten

 

Uitvaartlocaties in gemeente Montferland

Bij Agelink Uitvaartzorg maken we gebruik van verschillende uitvaartlocaties. Waaronder uitvaarten in de omgeving van Montferland. Montferland beschikt over meerdere begraafplaatsen en kerken. Daarnaast zijn er op diverse plaatsen voorzieningen aanwezig, zoals koffietafels. een 24-uurs kamer en mogelijkheid tot opbaren..

Begraafplaatsen in Montferland

In de omgeving van Montferland kun je gebruik maken van meerdere voorzieningen en begraafplaatsen, veelal gelegen bij Rooms-Katholieke en Protestantse kerken. Zo beschikken Azewijn, Beek, Loerbeek, Didam, ‘s-Heerenberg, Langel, Loil, Nieuwdijk, Stokkum en Zeddam over Protestantse en Rooms-Katholieke begraafplaatsen. Didam heeft ook een algemene begraafplaats, een 24-uurs kamer en biedt mogelijkheid tot opbaren. Bij de meeste plaatsen is een koffietafel (in de buurt) aanwezig. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. U kunt ook de website van de Gabriel Parochie en de Maria Laetitia Parochie (Azewijn) bezoeken voor meer informatie.

 

Kerkelijke uitvaart in Montferland

In de omgeving van Montferland kan je gebruik maken van meerdere Rooms-Katholieke en Protestantse kerken. Zo beschikken Azewijn, Beek, Loerbeek, Didam, Lengel, Loil, ‘s-Heerenberg, Nieuwdijk, Stokkum en Zeddam over Protestantse en Rooms-Katholieke kerken. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Je kan ook de website van de Gabriel Parochie en de Maria Laetitia Parochie (Azewijn) bezoeken voor meer informatie.

Koffietafels en bijeenkomsten in Montferland

Naast alle bestaande uitvaartlocaties zijn er uiteraard ook mogelijkheden op andere locaties. Denk hierbij aan een zalencentrum, een dansstudio, kasteeltuinen e.d. Wij zijn bereid om samen met je mee te denken voor een uitvaart op dergelijke locaties.

De gemeente Bronckhorst biedt vele mogelijkheden voor een koffietafel, denk hierbij aan De Snor en Heeren Dubbel in ‘s-Heerenberg of De Gracht en Zaal Teunissen in Kilder. Didam heeft met Zaal Plok, Jan & Jan en Gasterij de Harmonie vele mogelijkheden. In de omgeving van Beek kan je onder andere terecht bij Zaal de Roos, de Deel en De Steenbok. Zeddam heeft met Ruimzicht, Het Tolhuis en Hotel Engelbarts ook keuze genoeg.

Opbaren in Montferland

Agelink Uitvaartzorg in Doetinchem beschikt over twee 24-uurs kamers, een centrale koeling en een aula voor kleinschalige diensten. Indien er geen gebruik wordt gemaakt van de 24u-kamer, kunnen rouwbezoeken en condoleance op afspraak plaatsvinden. Agelink verzorgt ook de mogelijkheid tot thuisopbaring, dit kan op bed worden gedaan of in een uitvaartkist. Je kan er ook altijd voor kiezen om op te baren bij derden. Denk hierbij aan Afscheidshuys D’n Dunsel in Didam, tevens kan er bij de St. Martinuskerk in Beek en bij de St. Jan de Doperkerk in Kilder.

Naast deze begraafplaatsen en crematoria kan je voor uitvaartdiensten terecht bij diverse rouwcentra, kerken en locaties voor opbaren, rouwbezoek en condoleance. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Uitvaartkosten

De prijs van een uitvaart is afhankelijk van de keuzes die zijn gemaakt. Keuzes zoals begraven of cremeren van de overledene, het verzorgen, de uitvaartkist, opbaren, rouwvervoer, dragers en bloemen. Om je zo goed mogelijk te informeren over alle mogelijke keuzes en een indicatie te geven van alle kosten, hebben wij een handige rekenhulp. Een overzicht is in drie minuten geregeld.

Uitvaartwensen vastleggen

Weet jij al of je begraven of gecremeerd wil worden? En weet je dat ook van je partner? Of andere nabestaanden? Een passend afscheid is ontzettend belangrijk. Voorkom zorgen wanneer het zover is en regel jouw zaken op tijd. Onze uitvaartbegeleiders helpen je graag kosteloos bij het doornemen van je uitvaartwensen. Zo is het duidelijk voor jezelf en je geliefden. Plan een persoonlijk gesprek of maak gebruik van ons digitale wensenformulier. 

Neem contact op