Uitvaart in de gemeente Montferland

Voor velen is de dood van een dierbare een van de meest ingrijpende en verdrietigste gebeurtenissen in het leven. Iedereen wordt er op een gegeven moment mee geconfronteerd. Wanneer het moment daar is, moet er veel geregeld worden, waaronder de uitvaart. En bij een passend afscheid hoort natuurlijk een passende locatie. Daarom verzorgen wij uitvaarten in de gemeente Montferland.

Al meer dan 75 jaar helpen de uitvaartbegeleiders van Agelink Uitvaartzorg daar waar nodig. Wij weten als geen ander hoe belangrijk de juiste uitvaartzorg is. Met onze ervaring zorgen wij voor een waardig en liefdevol afscheid. Dat betekent dat wij klaar staan voor uitvaarten in de hele gemeente Montferland: in Didam, Beek, Zeddam, Azewijn, Loerbeek, ‘s-Heerenberg, Lengel, Loil, Nieuw-Dijk en Stokkum.

Overlijden melden

Wil je een overlijden melden? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op: (0314) 32 46 67

Overlijden Melden Agelink Uitvaartzorg Doetinchem

Uitvaartlocaties in de gemeente Montferland

Binnen de gemeente Montferland maken we met Agelink Uitvaartzorg gebruik van diverse locaties. De gemeente beschikt namelijk over meerdere begraafplaatsen, kerken en horecagelegenheden. Ook zijn er op verschillende plaatsen voorzieningen aanwezig zoals koffietafels, een 24-uurs kamer en mogelijkheid tot opbaren. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige afscheidsdienst in de kasteeltuin van Huis Bergh in ’s-Heerenberg of een uitvaart in Didam bij Zaal Plok of Jan & Jan. In Zeddam staan Hotel Ruimzicht, het Tolhuis en Hotel Engelbarts tot onze beschikking.

Begrafenis in de gemeente Montferland

Kies je voor een traditionele begrafenis in de gemeente Montferland? Dan zijn er meerdere Rooms-Katholieke en Protestantse kerken waaruit je kunt kiezen. In Didam is er zelfs een algemene begraafplaats. Bij de meeste begraafplaatsen in Montferland is er een koffietafel (in de buurt) aanwezig. Denk hierbij aan een zalencentrum, een dansstudio, kasteeltuinen e.d. Wij zijn bereid om samen met je mee te denken voor een uitvaart op deze unieke locaties, zodat we samen zorgen voor een passend afscheid.

Crematie net buiten de gemeente Montferland

Binnen de gemeente Montferland is het niet mogelijk om een crematie te verzorgen. Maar bij Agelink Uitvaartzorg verzorgen wij wel crematies net buiten de gemeente. In Doetinchem bijvoorbeeld, of in de gemeente Oude IJsselstreek. Neem vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op