Uitvaart Doetinchem: Agelink ontzorgt

Moet je een uitvaart regelen in Doetinchem voor een overleden dierbare of misschien wel voor jezelf? Dan willen wij je allereerst heel veel sterkte wensen. Wij zijn Agelink, uitvaartverzorger in Doetinchem en omstreken. We ontzorgen je in alles dat komt kijken bij het regelen van een crematie of begrafenis. Van het melden van een overlijden bij de gemeente tot een dankbetuiging achteraf. Verlies en verdriet is al moeilijk genoeg, wij zorgen ervoor dat overal aan wordt gedacht. Met onze jarenlange ervaring weten we wat de mogelijkheden zijn. Dit zorgt voor een persoonlijk en passend afscheid.

Overlijden melden

Wil je een overlijden melden? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op: (0314) 32 46 67

Overlijden Melden Agelink Uitvaartzorg Doetinchem

Een uitvaart in Doetinchem op onze locatie

Agelink beschikt over een eigen uitvaartcentrum voor een uitvaart in Doetinchem zelf. Hier kun je onder andere gebruik maken van onze 24-uurs kamers. Dit betekent dat je als nabestaande een eigen sleutel krijgt en op elk moment afscheid kunt nemen van jouw overleden dierbare. 

Hiernaast hebben we een aula voor kleinschalige diensten. Het is ook mogelijk om te kiezen voor thuisopbaring. Dit kan op bed of in een uitvaartkist. Opbaring bij derden is ook mogelijk. We snappen dat dit confronterende keuzes kunnen zijn. Laat ons bij de uitvaartverzorging helpen, dan zorgen wij dat je de rust en ruimte krijgt die nodig is in deze verdrietige periode.

Andere mogelijke locaties in de regio

Naast uitvaarten op onze eigen locatie, regelen wij ook begrafenissen en crematies op andere locaties en buiten Doetinchem. We kunnen bijvoorbeeld gebruik maken van verschillende kerken, rouwcentra en overige zalen voor diensten, condoleance en samenkomen. Ook verschillende crematoria en begraafplaatsen zijn mogelijk voor ceremonie en als laatste rustplaats. Leg ons gerust vrijblijvend al je wensen en vragen voor, dan nemen wij de mogelijkheden met je door. 

Na het afscheid

Ook na het afscheid kun je ons inschakelen voor ondersteuning. We kunnen je bijvoorbeeld in contact brengen met verschillende rouwbegeleiders. Wij snappen dat een overlijden diepe impact kan hebben. Het is heel menselijk dat je steun nodig hebt om weer verder te kunnen. Hiernaast helpen we je ook verder in het uitzoeken van bijvoorbeeld een asbestemming of het regelen van administratieve zaken na de uitvaart

Stel ons je vraag

Wij helpen graag vrijblijvend. Neem bijvoorbeeld contact op met Niels en leg je vragen en wensen voor. Wij hebben veel ervaring in het regelen van een uitvaart in Doetinchem en omstreken.

Contact