Crematie Doetinchem: Agelink faciliteert een eervol afscheid

Voor een crematie in de regio Doetinchem ben je bij Agelink aan het juiste adres. Al meer dan 75 jaar verzorgen wij uitvaarten in Doetinchem en omstreken. Met warmte en betrokkenheid. Zo staan we dichtbij. En geven we je de rust en ruimte voor een eervol afscheid.

Crematorium Slangenburg in Doetinchem

Een regionaal bekende locatie is de Slangenburg in Doetinchem. Dit crematorium verzorgt uitvaarten voor elke aanbieder. En dus ook voor Agelink Uitvaartzorg. De Slangenburg is gelegen tussen de bossen en landerijen. Het crematorium heeft meerdere zalen, zowel voor grote als kleine gezelschappen. De inrichting is modern, netjes en persoonlijk. Het zorgt voor een warme sfeer.

Crematie met dienst in ons eigen uitvaartcentrum

Je kunt er ook voor kiezen om de crematie bij crematorium de Slangenburg te laten uitvoeren, maar de afscheidsdienst te houden in ons eigen uitvaartcentrum. Zo is ons eigen uitvaartcentrum bijvoorbeeld beter bereikbaar met het OV. Ook hebben we bij Agelink 24-uurskamers. Hierdoor kun je nog wat meer tijd doorbrengen met je overleden geliefde, voor het afscheid. Dat afscheid kan plaatsvinden in onze intieme aula. Het is een plek waar we samen met jou zorgen voor een warme laatste groet.

Crematie op andere plekken in Doetinchem en omgeving

Er zijn uiteraard ook nog andere plekken in de regio Doetinchem waar je een crematie kunt laten verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan het grote, nieuwe crematorium in Etten. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keus. We begrijpen dat er veel op je af komt. Elke locatie en elke uitvaartvorm heeft weer andere voor- en nadelen. Met onze jarenlange ervaring kunnen we je begeleiden naar beslissingen die goed voelen.

Na de crematie: nazorg en Amare Memories

Ook na de crematie staan we je bij. Zo kunnen we helpen bij het afronden van administratieve randzaken of daarbij adviseren. Daarnaast heeft Agelink sinds kort een webshop: www.amare-memories.nl. Hier kun je persoonlijke urnen of assieraden kopen. Deze asbestemmingsproducten zorgen voor een liefdevolle herinnering aan jouw dierbare!