Uitvaart in de gemeente Bronckhorst

Het is ingrijpend wanneer een dierbare overlijdt. Een moment waarmee helaas iedereen te maken krijgt. In de heftigheid van alle emoties, moet er vaak veel geregeld worden. Bij Agelink Uitvaartzorg helpen we je daarbij. Wij geven je de rust en ruimte voor een warm, passend afscheid tijdens een uitvaart in de gemeente Bronckhorst. Dat doen we bijvoorbeeld in Hengelo, Zelhem, Keijenborg, Keppel en Hummelo.

Overlijden melden

Wil je een overlijden melden? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op: (0314) 32 46 67

Overlijden Melden Agelink Uitvaartzorg Doetinchem

Uitvaartlocaties in gemeente Bronckhorst

Voor een persoonlijke uitvaartdienst in de gemeente Bronckhorst werken we samen met diverse uitvaartlocaties. In de gemeente of net daarbuiten. Bij al onze locaties zijn de juiste voorzieningen aanwezig. Denk aan een zoals een crematorium, begraafplaats, rouwcentrum, 24-uurs kamer en mogelijkheid tot opbaren.

Begraven of cremeren

De gemeente Bronckhorst beschikt over meerdere voorzieningen en begraafplaatsen. Zo is er een algemene begraafplaats in Hengelo, Zelhem, Halle en Hoog-Keppel. Hoog-Keppel beschikt daarnaast over een begraafplaats bij de Nederlands Hervormde Kerk. Voor een Rooms-Katholieke begraafplaats kun je terecht in Drempt, Hengelo en Keijenborg. Wil jouw overleden dierbare gecremeerd worden? Dan maken we gebruik van locaties net buiten gemeente Bronckhorst. Denk aan crematorium Slangenburg in Doetinchem, crematorium De Omarming in Zutphen of crematorium Dieren.

Uitvaartdienst in gemeente Bronckhorst

Naast alle bestaande uitvaartlocaties zijn er uiteraard ook mogelijkheden op andere plekken in de gemeente. Dorpshuis De Ruimte in Hummelo is een voorbeeld van een locatie waar je een kleinere intieme afscheidsdienst kunt houden. Of samen kunt komen voor een condoleance. De gemeente Bronckhorst biedt ook vele mogelijkheden voor een koffietafel. Denk hierbij aan De Gouden Karper in Hummelo, Zaal Lovink of Zaal Nijhof in Halle of Coens Tapperij in Keijenborg.

Uitvaart net buiten gemeente Bronckhorst

Uiteraard zijn er (nog) meer mogelijkheden binnen de gemeente. Maar ook wanneer je – om welke reden dan ook – een begrafenis of crematie net buiten gemeente Bronckhorst wenst, kunnen wij helpen. Zo beschikken we ook over locaties in gemeente Doetinchem of Montferland bijvoorbeeld. Meer weten over onze ondersteuning bij afscheid nemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op