Uitvaart in Bronckhorst

Het is een ingrijpende gebeurtenis, wanneer een dierbare komt te overlijden. Het is een moment waar iedereen op een zeker moment mee te maken krijgt. Bij overlijden moet er soms plots veel geregeld worden. Iets waar waarschijnlijk niemand op dat moment op zit te wachten. Een uitvaart is een belangrijk moment, een moment waar je nog een keer persoonlijk afscheid kunt nemen. Het is daarom voor velen belangrijk dat de uitvaart past bij de wensen van de overledene. De omgeving speelt daarbij ook een belangrijke rol, zoals een uitvaart in de gemeente Bronckhorst.

De juiste uitvaartzorg voor een liefdevol en waardig afscheid is belangrijk. Dat weten we bij Agelink Uitvaartzorg als geen ander. Al meer dan 75 jaar helpen wij daar waar nodig voor een gepast afscheid. Om ervoor te zorgen dat de uitvaart bij de wensen van de overledene aansluit, verzorgen wij uitvaarten in Hengelo, Zelhem, Halle, Drempt, Keijenborg, Hoog-Keppel, Laag-Keppel en Hummelo.

Overlijden melden

Wil je een overlijden melden? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op: (0314) 32 46 67

Uitvaart regelen

Wil je een uitvaart regelen voor een dierbare? Of wil je alvast je eigen uitvaart regelen? Voor wie of wanneer het ook mag zijn, er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Een van de belangrijkste keuzes die je kunt maken is kiezen tussen een begrafenis of crematie. Deze keuze bepaalt voor een groot deel hoe de uitvaart eruit komt te zien. Maar denk ook aan het regelen van vervoer, muziek, drukwerk en bloemen. Bekijk onze diensten voor een compleet overzicht van wat er zoal komt kijken bij het regelen van een uitvaart in Bronckhorst en omgeving. 

Uitvaartlocaties in gemeente Bronckhorst

Bij Agelink Uitvaartzorg beschikken wij over eigen locaties met voorzieningen voor een gepast afscheid. Naast eigen locaties maken wij ook gebruik van meerdere locaties in de omgeving van Bronckhorst. Bronckhorst beschikt over meerdere begraafplaatsen en kerken. Daarnaast zijn er op diverse plaatsen voorzieningen aanwezig, zoals een koffietafel en 24-uurs kamer.

Begraafplaatsen in Bronckhorst

De gemeente Bronckhorst beschikt over meerdere voorzieningen en begraafplaatsen. Zo is er een algemene begraafplaats in Hengelo, Zelhem, Halle en Hoog-Keppel. Hoog-Keppel beschikt daarnaast over een begraafplaats bij de Nederlands Hervormde Kerk. Voor een Rooms-Katholieke begraafplaats kun je terecht in Drempt, Hengelo en Keijenborg. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken, of kijk op de website van de Parochie HH. 12 Apostelen of de Protestantse gemeente voor meer informatie.

Kerkelijke uitvaart in Bronckhorst

De gemeente Bronckhorst beschikt over meerdere kerken en geloofsgemeenschappen. Voor een Rooms-Katholieke uitvaartdienst kan je terecht in de kerken van Drempt, Hengelo en Keijenborg. Voor een Protestantse uitvaart kun je naar de kerken van Zelhem, Halle en Hummelo en in Hoog-Keppel is een Nederlands Hervormde kerk. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken, of kijk op de website van de Parochie HH. 12 Apostelen of de Protestantse gemeente voor meer informatie.

Koffietafels en bijeenkomsten

Naast alle bestaande uitvaartlocaties zijn er uiteraard ook mogelijkheden op andere locaties. Denk hierbij aan een zalencentrum, een dansstudio, kasteeltuinen e.d. Wij zijn bereid om samen met je mee te denken voor een uitvaart op dergelijke locaties.

Dorpshuis De Ruimte in Hummelo is een voorbeeld voor een locatie waar je een kleinere intieme afscheidsdienst kunt houden of samen kunt zijn voor een condoleance. De gemeente Bronckhorst biedt vele mogelijkheden voor een koffietafel, denk hierbij aan De Gouden Karper in Hummelo, Zaal Lovink of Zaal Nijhof in Halle of Coens Tapperij in Keijenborg.

Opbaren in gemeente Bronckhorst

Agelink Uitvaartzorg in Doetinchem beschikt over twee 24-uurs kamers, een centrale koeling en een aula voor kleinschalige diensten. Indien er geen gebruik wordt gemaakt van de 24u-kamer, kunnen rouwbezoeken en condoleance op afspraak plaatsvinden. Agelink verzorgt ook de mogelijkheid tot thuisopbaring, dit kan op bed worden gedaan of in een uitvaartkist. Je kan er ook altijd voor kiezen om op te baren bij derden. Denk hierbij aan Het Leerhuys en Dennenlust in Zelhem en Ons Huis in Hengelo.

Naast deze begraafplaatsen en crematoria kan je voor uitvaartdiensten terecht bij diverse rouwcentra, kerken en locaties voor opbaren, rouwbezoek en condoleance. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. 

Uitvaartkosten

De prijs van een uitvaart is afhankelijk van de keuzes die zijn gemaakt. Keuzes zoals begraven of cremeren van de overledene, het verzorgen, de uitvaartkist, opbaren, rouwvervoer, dragers en bloemen. Om je zo goed mogelijk te informeren over alle mogelijke keuzes en een indicatie te geven van alle kosten, hebben wij een handige rekenhulp. Een overzicht is in drie minuten geregeld.

Uitvaartwensen vastleggen

Weet jij al of je begraven of gecremeerd wil worden? En weet je dat ook van je partner? Of andere nabestaanden? Een passend afscheid is ontzettend belangrijk. Voorkom zorgen wanneer het zover is en regel jouw zaken op tijd. Onze uitvaartbegeleiders helpen je graag kosteloos bij het doornemen van je uitvaartwensen. Zo is het duidelijk voor jezelf en je geliefden. Plan een persoonlijk gesprek of maak gebruik van ons digitale wensenformulier. 

Neem contact op