Uitvaartondersteuning zoals u dat wenst

Overlijden. We willen er vaak liever niet aan denken of over praten. Toch komt er een moment dat er een dierbare overlijdt. Een emotionele periode breekt aan. Een periode waarin u veel praktische moet regelen. Wil uw dierbare gecremeerd of begraven worden? Waar wordt de uitvaartdienst gehouden; in een kerk, crematorium of een uitvaartcentrum? Een sobere of exclusieve uitvaart? De kleinste details zijn belangrijk. Wij begrijpen dat er veel op u afkomt en staan u bij om de juiste keuzes te maken, met ruimte voor een persoonlijk, laatste afscheid van uw dierbare.

Rondom de uitvaart

Diensten

De afscheidsbijeenkomst

Hoe beter de uitvaart aansluit bij de persoonlijkheid en het leven van de overledene, hoe meer troost naasten eruit putten. Met teksten, muziek, beelden en eigen inbreng maak je elke uitvaart uniek.

Lees verder
Diensten

Opbaren en verzorgen

Verzorgen en opbaren maken een belangrijk onderdeel uit van het afscheid. Een mooi afscheid zorgt namelijk voor fijne herinneringen. We vinden het daarom erg belangrijk dat het gebeurt op een manier die bij u en uw dierbaren past. Of u nu kiest voor een opbaring thuis, in het uitvaartcentrum of een andere locatie, we zorgen goed voor u en uw dierbaren.

Lees verder
Diensten

Uitvaartkist

Een afscheid is voor iedereen anders. Net als de keuze van de uitvaartkist. Van een basiskist tot een zeer exclusieve kist, wij ondersteunen u bij het maken van de juiste keuze in lijn met uw persoonlijke wensen.

Lees verder
Diensten

Uitvaartcentrum

Afscheid nemen in een knusse, intieme en huiselijke sfeer. Dat kan in ons uitvaartcentrum. Op elk gewenst moment, zonder afspraak, kunt u uw overleden dierbare bezoeken. Een stijlvol huis voor een gedenkwaardige afscheidsbijeenkomst. Zodat ieder afscheid een persoonlijk karakter krijgt.

Lees verder
Diensten

Drukwerk

Een rouwaankondiging, gedenkkaartje of dankbetuiging. Of het nu gaat om een klassieke, stijlvolle kaart uit onze uitgebreide collectie tot een kaart met een eigen ontwerp, de laatste kaart met de naam van uw dierbare erop verdient een waardig ontwerp.

Lees verder
geen afbeelding gevonden

Onderhoud graf

Diensten

Vervoer

Een stijlvolle rouwauto, uitvaartbus, een motor met zijspan of een boerenkar. Het geeft een uitvaart een persoonlijk karakter. Net als dat we begrijpen dat het vervoeren van uw overleden dierbare naar de locatie van de afscheidsdienst vaak een ingrijpend en waardevol moment is. Ook dan zijn we er voor u.

Lees verder
geen afbeelding gevonden

Familiegesprek

geen afbeelding gevonden

Begraven of cremeren

geen afbeelding gevonden

Muziek & Beeld

Prachtige klanken, troostende woorden. Foto’s die herinneringen doen herbeleven. Muziek en beeld maken een uitvaart persoonlijk. Het roept emoties op, het biedt houvast, maar ook troost en ondersteuning. Levert u zelf de muziek aan of kiest u voor livemuziek? Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u.

Lees verder
Diensten

Rouwbloemen

Eén rode roos, een kist overladen met witte bloemen of juist een veldboeket. Als nabestaande weet u als geen ander welke bloemen passen bij uw dierbare. We denken graag met u mee.

Lees verder
Diensten

Dragen

Nog even dicht bij uw dierbare zijn. Een laatste aanraking aan de kist, een liefdevol eerbetoon. Het dragen van de kist wordt vaak door naasten gedaan, maar u kunt er ook voor kiezen om dit door speciaal opgeleide studentendragers te laten doen.

Lees verder