Uitvaartcentrum Agelink Doetinchem

In hartje Doetinchem bevindt zich het prachtige Uitvaartcentrum Agelink. Het gebouw is voorzien van alle faciliteiten die benodigd zijn voor een warm afscheid. Zo zorgen we samen voor een blijvende herinnering.

Er zijn diverse ruimten beschikbaar in ons uitvaartcentrum te Doetinchem:

 • Condoleanceruimte
  Hier wordt afscheid genomen, een laatste herinnering gemaakt. Er is mogelijkheid tot napraten en koffiedrinken met familie en nabestaanden. De condoleanceruimte is ruim en van alle gemakken voorzien.
 • 24-uurs kamer
  Deze ruimte is geheel zelf in te richten en dag en nacht beschikbaar. Je krijgt een eigen sleutel en kunt zolang mogelijk de tijd nemen voor jouw afscheid als nodig is.
 • Verzorgingsruimte
  Een condoleance of uitvaart vraagt om de juiste voorbereiding. In de verzorgingsruimte krijg je de mogelijkheid om samen met andere nabestaanden jouw dierbare te verzorgen en aan te kleden. Voor een laatste groet.
 • Afscheidsdiensten
  Daar waar het om draait: de uitvaart. In ons uitvaartcentrum in Doetinchem bieden we mogelijkheid tot afscheid nemen in een intieme setting. Groepen tot 90 personen zijn welkom. Wij zorgen voor uitstekend beeld en geluid. Ook andere wensen kunnen we samen realiseren. Zo is bijvoorbeeld in tijd van de Corona pandemie mogelijkheid tot een digitale uitvaart, die overal ter wereld te volgen is.

 

Uitvaartverzorger in Doetinchem

Zoek je een uitvaartcentrum in Doetinchem, dat kan voorzien in al jouw wensen? Wij geven je rust en ruimte. Want onze uitvaartverzorgers staan dag en nacht voor je klaar. We zijn alom bekend in de regio Achterhoek en hebben onze diensten hier al jarenlang bewezen. Dus of je nu uit Hengelo, Zelhem, Ulft of Doetinchem komt: Agelink helpt bij een warm afscheid.

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Kom je langs? Dan is Agelink Uitvaart goed bereikbaar met de auto, op de fiets of met het openbaar vervoer. Station Doetinchem is op enkele minuten loopafstand.

Contactformulier