Koffiedame (oproep)

Voor Agelink Uitvaartzorg zoeken wij een koffiedame met liefde voor het vak. De deuren van Agelink staan open voor iemand waarop men kan bouwen.

Wat ga je doen?

Als koffiedame serveer je warme en koude dranken aan familie en belangstellenden gedurende hun bezoek aan het uitvaartcentrum. Hiervoor moet je op tijd aanwezig zijn in verband met de voorbereidingen (koffie zetten etc.). Je komt op afroep helpen en verzorgt de koffie en de thee. Na afloop maak je de zaalopstelling qua stoelen en tafels weer gereed, je ruimt de vaatwasser in en ruimt de vaat ook op. Tot slot help je op verzoek bij de ontvangst van de belangstellenden.

Welke eigenschappen vinden wij belangrijk?

  • Vriendelijkheid en enthousiasme; ondanks dat het werk serieus is, mag er bij ons ook gelachen worden.
  • Proactief zijn is voor deze functie belangrijk; we laten je graag zelfstandig werken.
  • Representatief; als koffiedame ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Dus alles wat jij doet, zorgt voor een mening over ons bedrijf.

Wij zoeken een collega die flexibel inzetbaar is. Je werkzaamheden zullen voornamelijk in de avonduren plaatsvinden. Werkervaring in de uitvaartbranche is geen vereiste.

Solliciteren

Je curriculum vitae met motivatiebrief mag je sturen naar Erik Pubben via info@agelinkuitvaart.nl of Terborgseweg 126, 7005BD Doetinchem. Voor vragen kun je bellen naar 0314 – 32 46 67.