Gastdame/heer (20 uur per maand)

Voor Agelink Uitvaartzorg zoeken wij een gastdame/heer met liefde voor het vak. De deuren van Agelink staan open voor iemand waarop men kan bouwen.

Wat ga je doen?

Als nieuwe collega bij Agelink Uitvaartzorg ben jij degene die nabestaanden ontvangt als ze hun dierbare komen bezoeken in ons uitvaartcentrum. Tijdens een condoleancebezoek ontvang je de genodigden die afscheid komen nemen en voorziet hen van koffie of thee. Daarnaast kan het voorkomen dat je één van onze uitvaartbegeleiders ondersteunt met werkzaamheden tijdens een uitvaart.

Welke eigenschappen vinden wij belangrijk?

  • Vriendelijkheid en enthousiasme; ondanks dat het werk serieus is, mag er bij ons ook gelachen worden.
  • Proactief zijn is voor deze functie belangrijk; we laten je graag zelfstandig werken.
  • Representatief; als gastvrouw/heer ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Dus alles wat jij doet, zorgt voor een mening over ons bedrijf.

Wij zoeken een collega die flexibel inzetbaar is. Je werkzaamheden zullen voornamelijk in de avonduren en weekenden plaatsvinden. Je wordt bijvoorbeeld op maandagmiddag gebeld om diezelfde avond te komen werken. Werkervaring in de uitvaartbranche is geen vereiste. Wij leren je de kneepjes van het vak.

Solliciteren

Je curriculum vitae met motivatiebrief mag je sturen naar Marcel Kusters via info@markus-select.nl of Auroraweg 1, 7007 GZ in Doetinchem. Voor vragen kun je bellen naar 0314 – 34 13 31. Heb je liever direct contact met Agelink? Bel dan gerust naar 0314 – 32 46 67.