Naar inhoud

Voorregeling

In deze tijd waarin we op allerlei gebieden steeds meer zelf kunnen bepalen en regelen, is het niet meer dan vanzelfsprekend dat u ook mee kunt beslissen over hoe uw eigen uitvaart eruit gaat zien.

Wij van Agelink Uitvaartzorg bieden u de mogelijkheid om tijdens een gesprek al uw wensen vast te leggen. Wilt u gecremeerd of begraven worden, een eenvoudige of juist een bijzondere kist en komt er een koffietafel en zo ja waar?  Al deze vragen en alle andere onderwerpen die u zelf belangrijk vindt,  kunnen ter sprake komen tijdens een dergelijk gesprek. Dit gesprek kan bij u thuis plaatsvinden maar ook bij Agelink Uitvaartzorg bent u van harte welkom, ook om nader kennis te maken met ons uitvaartcentrum. Wij zullen al uw wensen uitwerken en op basis daarvan een kostenbegroting maken, zodat u een indicatie heeft wat de uitvaart globaal aan kosten met zich mee zal brengen. Uw wensen zullen digitaal bij ons opgeslagen worden. Een prettig idee voor u en ook voor uw nabestaanden. Zij zullen bij uw overlijden een uitvaart volgens uw eigen wensen kunnen regelen. 

Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek. Het invulformulier met daarop alle mogelijke onderwerpen rondom de uitvaart is ook te downloaden

« Terug naar het overzicht

Voorregeling
© 2019 Agelink Uitvaart