Naar inhoud

Paul Kelderman 25 jaar in dienst

Op 4 oktober 1993 begon Paul Kelderman zijn loopbaan bij Agelink Uitvaartzorg, maar liefst 25 jaar geleden. Ik was 8 en we woonden naast de zaak, we waren er letterlijk en figuurlijk kind aan huis. Ik weet nog goed dat ik Paul regelmatig in de werkplaats kisten zag staan maken. Ik vond het indrukwekkend.

Paul is van begin af aan een belangrijke kracht voor Agelink geweest. Hij is een echte all-round medewerker met passie voor zijn vak. We zien het bijvoorbeeld direct wanneer de laatste verzorging door Paul is gedaan. Hij is een pietje precies en heeft veel kennis van zaken. Ook is hij geïnteresseerd in nieuwe technieken en ideeën, zoals airbrush.

En dan die herinneringen van de afgelopen 25 jaar die hij op maandagochtend tijdens ons wekelijkse overleg regelmatig aanhaalt. Het is mooi om te zien hoe hij met zo veel passie maar ook humor kan vertellen.

Paul kwam op zijn 29e bij ons binnen. Nu heeft hij nog zo’n 10 tot 15 jaar tot aan zijn pensioen. We hopen met heel ons hart dat hij die jaren een vaste waarde blijft voor Agelink. Want Paul is een gemotiveerde vakman waar we enorm blij mee zijn. Absoluut een visitekaartje en we zijn dan ook trots hem in dienst te mogen hebben.

Paul, van harte gefeliciteerd met dit jubileum! Mag ik er alsjeblieft stiekem vanuit gaan dat je tot aan je pensioen bij ons blijft?

« Terug naar het overzicht

Geschreven door: Erik Pubben

© 2019 Agelink Uitvaart