Naar inhoud

Opbaren

Opbaren

De dood: ooit krijgen we er allemaal mee te maken. Maar voor de uitvaartbegeleiders van Agelink Uitvaartzorg uit Doetinchem is het aan de orde van de dag. Zij willen u middels deze column informeren over alle aspecten omtrent een uitvaart.

Wanneer iemand is overleden wordt diegene verzorgd, waarna hij of zij zal worden opgebaard tot de dag dat de uitvaart plaatsvindt. Waar dit gebeurt is aan de nabestaanden. Agelink Uitvaartzorg heeft drie eigen aula’s waar een overledene opgebaard kan worden, als er niet voor een thuisopbaring gekozen wordt. Dit kan onder andere in Doetinchem, in ons uitvaartcentrum aan de Terborgseweg. 

Op deze locatie kunt u kiezen voor het bezoeken van de overledene in overleg met uw uitvaartbegeleider, maar u kunt hier ook gebruik maken van één van onze twee 24-uurs kamers. Het opbaren in een 24-uurs kamer geeft u de mogelijkheid om wanneer u wilt en zo lang als u wilt, bij uw dierbare te kunnen zijn tot de dag van de uitvaart. Doordat gedurende deze periode niemand anders gebruik zal maken van deze ruimte, kunt u hem persoonlijker maken door er foto’s  of andere persoonlijke spullen te plaatsen. 
Een 24-uurs kamer kan een goed alternatief zijn wanneer u thuis niet de mogelijkheid heeft om op te baren.  

Naast onze locatie in Doetinchem beheren wij aula’s in Lengel en Megchelen. Maar op uw verzoek kunnen we ook altijd een opbaring verzorgen bij een aula in uw eigen woonplaats. 

Wilt u meer weten? Bel dan gerust, of kom eens langs bij ons uitvaartcentrum aan de Terborgseweg 126 te Doetinchem. Wij staan u graag te woord.

Met vriendelijke groet,

Irma Jansen
Uitvaartbegeleider

« Terug naar het overzicht

© 2019 Agelink Uitvaart